Čtení na 3 min 17 Kvě 2018

5 DŮVODŮ, PROČ SI POŘÍDIT KOŽENOU KABELKU

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Jsou vkusné, honosné, elegantní a dodávají vám punc luxusu. Jestli ještě stále váháte, pro jaký druh se máte rozhodnout, nechte se inspirovat našimi kabelkami z přírodní kůže a podívejme se společně na 5 důvodů, proč byste právě takový poklad měli mít ve svém šatníku.

V obchodech vám může toto nesmírné množství kabelek způsobit závratě. Malé i velké modely lákají nejen atraktivními tvary, barvami, ale především i cenami. Možná, že právě teď toužíte po svém vysněném modelu a prožíváte dilema, zda sáhnout po levnějším kousku, utratit peníze za ekologickou kůži anebo raději investovat do dražší kožené kabelky? Samozřejmě, že rozhodnutí je na vás, ale dnes se vás pokusíme přesvědčit, abyste udělaly výhodnou investici a staly se tak hrdou majitelkou kožené kabelky.

PŘEŽIJE VŠECHNO

Kabelku vyrobenou z přírodní kůže můžete nosit celoročně.  Vydrží několikanásobně větší zátěž a jakmile o ní budete starostlivě pečovat, neztratí svůj tvar ani barvu. Zajímavé je, že barva kabelky se nošením neztrácí, ale získává ušlechtilou patinu, zvláště v případě přírodních odstínů hnědé a černé.

JE SYNONYMEM ELEGANCE

Kožená kabelka velká či malá, od renomovaných značek je synonymem luxusu a dobrého vkusu. V současné době si můžete vybrat opravdu z velké škály nabídek. Přírodní kůže stále vyvolává obdiv pro svoji vznešenost a eleganci. A to vám za to stojí, nepromarněte příležitost koupit si jeden model. Vaši koupi oceníte nejen vy, ale i vaše okolí.

POCÍTÍTE VŮNI LUXUSU

Myslíme to nejen obrazně ale doslova! Kvalitní přírodní kůže vylučuje jemnou charakteristickou vůni, která je neutrální a nadráždí. Jestliže jste byly někdy unavené z nepříjemného chemického zápachu pocházejícího z levné kabelky v syntetickém vyhotovení, v kožené verzi na tento problém zapomeňte.

 

HODÍ SE KE VŠEMU

Některé modely kožených kabelek jsou nadčasové, stačí se podívat na slavný model Birkin od firmy Hermes, který dělá radost dámám už více jak 30 let a stále se drží na módním vrcholu! Klasika je věčná. Trapézový model v tlumených barvách vynosíte jak s elegantním oblečením, tak i v casual stylu s džínami. Stejně tak clutch kabelka není určena jen na večírky, ale můžete si ji vzít i během dne jako stylový módní doplněk. Skombinujete ji prakticky se vším, neboť kůže ladí s džínami, jemnými transparentními tkaninami, surovou bavlnou, lehkým šifonem, a dokonce dodá šmrnc i lesklým materiálům!

MINIMALISTKY JE BUDOU MILOVAT

Jestliže patříte do skupiny shopaholicek, je nám jasné, že budete každou sezónu sahat po nových kožených modelech, které jsou právě cool. Ale co s vámi? Vaše vysněná kožená kabelka nemusí být stále jen snem, může být i odrazem myšlenek Slow Fashion. Jednoduchý model bez sezónních dekorací je univerzální, praktický a nadčasový. V mnoha situacích vás společensky nezradí a po první sezóně neputuje takový kousek do šatníku vaší přítelkyně.

BUDETE JI CHTÍT

Dali jsme vám několik ověřených rad proč si pořídit něco kvalitního, elegantního a nadčasového. Značka Answear nabízí atraktivní nabídku i pro náročné zákazníky, kteří ocení právě nadčasovost, estetiku a chtějí každý den cítit trochu luxusu. Answear nabízí kožené kabelky vysoké kvality, ale bere do úvahy i cenovou dostupnost. Kabelky jsou vyráběné v Itálii, v srdci nejmodernějších kožených výrobků, zaujmou vás unikátním designem a čerpají inspirace ze světových mol. Jasné barvy jsou odpovědí na letní trendy: kolekce je založená na odstínech fialové, žluté a zelené. Milovnice klasiky tu však najdou i nadčasové černé a bílé modely. Nevěříte? Podívejte se na naši celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek