Čtení na 3 min 29 Čvn 2023

ANSWEAR na festivalu Colours of Ostrava, kde nesmíte chybět ani vy!

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

Od 19. až do 22. července můžete ukázat svou autenticitu, odvahu a nadhled jako správné hrdinky. Připravili jsme pro vás cool zónu ANSWEAR, kde dobijete energii, a hlavně naberete pořádnou dávku inspirace z nejnovější kolekce Answear.LAB – BE SHERO. Jste připraveni odstartovat festivalovou sezónu tak, jak se patří? Začněte s námi!  

Hrdinka BE SHERO

Každá kolekce Answear.LAB je příběhem o ženách. Prostřednictvím módy řešíme důležitá témata, inspirujeme a motivujeme. Tentokrát ženy hlasitě a jasně povzbuzujeme, aby vzaly věci do svých rukou a věřily ve vlastní sílu. Kolekce BE SHERO je chválou nezávislosti, žití života podle vlastních podmínek, ženské síly, s níž můžeme měnit svět a jednat, a přitom zůstat samy sebou.

Kolekce BE SHERO spojuje všechny sebevědomé ženy i v České republice, které si věří a svůj život mají pevně v rukou – Sharlota Blakk, Natálie Bagárová, Style of Becca, ale i Nikol Trojanová jsou obrazem ženské síly, originality a sebehodnoty. Každá z nich je autentická, odvážná a hravá – stejně jako kousky z kolekce.

 

Co si obléct na hudební festival?

Pohodlnost je hlavní zásadou zejména co se týče obuvi. Jelikož se po festivalovém areálu přesouváte po svých a denně nachodíte doslova kilometry, je třeba tomu přizpůsobit i to, co máte na nohou. Osvědčené jsou lehké sandálky, tenisky, baleríny či takzvané „nazouváky“. Při nepříznivém počasí se určitě vyplatí mít s sebou také holínky. Naopak, vyhněte se botám na podpatku, vysoké platformě či žabkám. Nic nezkazíte vzdušnými a pohodlnými šaty v jakékoli délce. Trendové jsou rozparky, průhledné materiály, potisky s různými geometrickými tvary. Určitě zazáříte v pastelových veselých barvách i květinových vzorech. Šaty zkuste ozvláštnit například páskem. Na festivalech jsou již několik sezón trendy džínové šortky. Nemusíte se však omezovat jen na modrou barvu. Doplnit je můžete například crop topem či klasickým tričkem a džínovou vestičkou. Ideální je menší taška, do které se schovají nejzákladnější nezbytnosti. Tento úkol splní například crossbody kabelky, ale i malé, praktické batůžky.


Jaký zvolit make-up?

I když festivalové líčení často působí efektním dojmem, vytvořit promakaný make-up ve skutečnosti není snadné. S tímto vám pomůžeme naše vizážistka v ANSWEAR stánku! Vytočte si festivalový make-up na kole štěstí a svěřte se do rukou odborníků.

Pokud toužíte po jednodušší variantě, zvolte make-up ve stylu „natural look.“ V případě, že patříte k vášnivým fanynkám, tak zvolte styling své hvězdy. Právě na festivalu vám to nikdo nebude vyčítat a už vůbec si z vás utahovat. Zaměřte se více na extravaganci a vyzývavost. Součástí líčení mohou být i zábavné aplikace, kamínky či nálepky. Ty aplikujte v okolí očí a obočí, také na čelo nebo lícní kosti. Hrajte si, bavte se.

Na co se můžete těšit v ANSWEAR zóně?

Vychutnáte si osvěžující drinky, pochutnáte na dobré kávě a nebude chybět ani zábava v podobě různých aktivit jako je třeba kolo štěstí, na kterém si můžete vytočit jednu z 12 lákavých cen.

Kdo by neznal Colours

Colours of Ostrava je multižánrový mezinárodní hudební festival, který se v Ostravě koná každoročně od roku 2002. Od roku 2012 se koná v úchvatném prostředí Dolních Vítkovic – bývalých prostor dolů a železáren. Na své si přijdou téměř všichni hudební fanoušci, protože paleta hudebních žánrů a samotných hudebníků je velmi pestrá.

Program COO

Snad největším tahákem festivalu je jedna z aktuálně nejúspěšnějších světových kapel OneRepublic. Svou nezapomenutelnou show předvede americký rapper Macklemore a britská hvězda Ellie Goulding. Africká superstar Burna Buy se letos poprvé představí před českým publikem a bude to právě na Colours of Ostrava. Line-up tvoří také další zahraniční interpreti – Jacob Collier, Interpol, Niall Horan, Kavinsky, Tom Grennan, LaBrassBanda, The Comet is Coming, CloZee, Haviah Mighty, Moonshine nebo Anyma.

Milovníci klavírní hudby budou potěšeni vystoupením nejrychlejšího klavíristy na světě Lubomyra Melnyka nebo polské klavíristky Haniy Rani.

Program najdete zde: https://www.colours.cz/program-festivalu  

Těšíme se na vás!

Přečtěte si další článek