Čtení na 2 min 20 Čvc 2017

FESTIVALOVÁ MÓDA PODLE DOM BY DOM

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

„Období, které milují módní blogerky a všichni, co si občas chtějí v rámci svého outfitu trošku vyhodit kopýtka je tady – festivalová sezóna! Třásně, zavazovací sandálky, kytky ve vlasech, potrhaná džínovina, nášivky, květinové vzory, rudé rty a klidně všechno najednou. Na festivalu si totiž můžete dovolit obléknout v podstatě cokoliv, lidé se tam chodí vyřádit a přece jen – spousta božích kousků se nehodí do práce ani na rande, tak proč tuhle možnost nevyužít.

Inspirace načerpáte na festivalech víc než dost, protože zatímco někdo tam jde pouze za muzikou, další to berou jako způsob jisté seberealizace a celou stylizaci si nesmírně užívají. A i díky takovým jedincům mají festivaly to obrovské kouzlo.

Já osobně jsem si zamilovala doplňky do vlasů, které jsou přesně tím kouskem, který člověk do města moc neunosí, a proto mi na žádném festivalu nemůžou chybět. Od klasických květinových čelenek až po indiánská peříčka, která vidíte na fotkách. Samozřejmostí je pro mě i v těchto vedrech džínová bunda – samozřejmě pořádně oversized a potrhaná víc, než je slušný. Přes den si ji zavážu kolem pasu a večer pak budu ráda, že ji přes sebe můžu přehodit. Je to navíc extrémně jednoduchej a zároveň stylovej kousek, kterej unosím i kdykoliv jindy, takže investice do ní se vyplatí. Na nohy volím buď tenisky – to, když vím, že budu tančit pod pódiem nebo otevřený sandálky, nejlépe nějaké vázací, které dokonale doplní festivalový look.

Co se týká make-upu, je samozřejmě nesmysl na sebe patlat několik různých vrstev a dělat si kouřové líčení. Naopak, nejhezčí je podle mě naprosto přirozený, lehký make-up s výraznou rudou rtěnkou. Nejlépe matnou a neslíbatelnou – ne ani tak kvůli tomu líbání, ale aby vydržela i to, až do sebe budete v noci cpát mastnej langoš – a to mi věřte, že budete ?.“

Moje tipy:

   1.Pieces   2.Missguided  3.Medicine             

4. Pepe Jeans  5. Medicine 6. Mango

Přečtěte si další článek