Čtení na 3 min 19 Čvc 2018

JAK VYTVOŘIT PRÁZDNINOVÝ LOOK NEJEN NA PLÁŽ?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Co si obléci na pláž kromě plavek a jak zkombinovat oblečení, tak abychom vytvořili neformální letní look? Prohlédni si naše návrhy a buď stylová i během prázdnin!

Plavky koupené, kufr sbalený, čas vydat se na vysněné prázdniny … Máte ale dostatek nápadů na různé letní stylizace? Plavky mohou být skvělým základem pro  outfity, které září sluncem, zlatavým pískem a pěnou z mořských vln. Takto oblečená můžete jít například na procházku po pláži, navštívit přímořskou kavárnu nebo večer vyrazit do města s přáteli. I když se to nezdá, takový styling není těžké vytvořit, stačí Vám k němu tři kroky.

První krok: designové bikini

Základem zdařilé prázdninové stylizace jsou samozřejmě plavky, které by se měly něčím odlišovat. Zajímavý design, dekorativní potisky, šněrování, výšivky, volánky – vše je dovoleno! Pokud chcete pustit uzdu své fantazii, nyní je ten správný čas, jelikož v této sezoně jsou trendy opravdu velmi různorodé. Vrchní díl plavek ozdoben romantickými volánky nebo výstřihem typu halter, Vám může posloužit i jako crop top. A jednodílné plavky s například proužkovaným potiskem nebo vytištěným logem, lehce nahradí letní top. A zkuste je zkombinovat s džínovými šortkami nebo krátkou sukní.

SCOTCH & SODA / ETAM / CALVIN KLEIN JEANS / CALVIN KLEIN JEANS

Druhý krok: prázdninové oblečení

Prázdninový look musí být především uvolněný, lehký a dívčí. Trendem je určitě styl boho nebo athleisure. A jaké oblečení se dobře kombinuje s plavkami? Jak jsme již zmínili výše, především denimové šortky a populární sukně s vysokým pasem se zapínáním na knoflíky. Můžete je kombinovat s volnějším topem, například košilí oversize, která odhalí módní bikini a zavázána v pase zvýrazní štíhlou postavu.

ANSWEAR / MANGO / VERO MODA / TOMMY JEANS

Dalším nápadem jsou háčkované či vyšívané látky a průhledné materiály, které zvýrazní opálenou pokožku. Při každodenním nošení průhledných materiálů můžete mít problémy s výběrem spodního prádla. To však neplatí pro prázdninovou stylizaci – stačí, že si obléknete barevné bikini nebo jednodílné plavky. Je to také řešení v případě, že chcete mít radost z nošení krajkových nebo háčkovaných šatů.

Třetí krok: nejmódnější doplňky

Neobvyklé doplňky dodávají každému stylingu osobitý charakter, takže na ně nezapomínejte ani během prázdnin. V této sezoně je módní výrazná bižuterie. Obrovské náušnice s třásněmi nebo ve tvaru kruhu, masivní dřevěné náramky a přívěsky jsou vaše must have na pláž. Nezapomínejte také na stylové pokrývky hlavy: slaměný klobouk nebo kšiltovku (určitě s logem). Celkový vzhled můžete doplnit kabelkou. Na výběr máte absolutní hit tohoto léta a tou je kabelka ve tvaru koše, nebo si můžete vybrat menší modely jako jsou kulaté pletené kabelky nebo praktické ledvinky kolem pasu.

MANGO / MEDICINE / RAY – BAN / TOMMY JEANS



Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek