Čtení na 4 min 19 Čvn 2018

LÉTO SI ŽÁDÁ BÍLOU

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Odložte všechny tmavé kousky oblečení do nejnižší části vašeho šatníku a vše co máte v bílých odstínech si uložte přímo do úrovně vašich očí. WHITE TOTAL LOOK je tou správnou volbou pro váš osvěžující letní vzhled. My vám ukážeme jak moderně a s lehkostí zakomponovat tuto barvu do vašich outfitů!

Bílá barva vyzařuje čistotou, je jemná, vzdušná a dodává eleganci. Není divu, že po ní sáhneme právě v období tropických veder. Žádná úspěšná kolekce od módních návrhářů pro sezónu jaro / léto 2018 se neobešla bez bílé. S notnou dávkou kreativity se na molech předvedly kousky od Maxe Mary, Valentina, Jil Sandera a Michaela Korse, kteří ukázali, že možností, jak nosit a kombinovat tuto barvu symbolizující vznešenost je nesčetně mnoho.  Pro tyto slunečné dny je celkový bílý look tím nejlepším.

ANSWEAR / VERO MODA / MANGO / SILVIAN HEACH

Všechny přednosti bílé

O bílé barvě se říká, že vizuálně přidává několik kilogramů a není to barva pro každodenní použití. Je málo tvárná a náročná na kombinování. Samozřejmě, jinak se na ni díváme v zimním období a jinak ji na sobě vnímáme, když zvýrazňuje naši opálenou pleť v době dovolených a prázdnin. A to je jeden z důvodů, proč nás bílá osvěžuje a omlazuje, poskytuje nám pocit luxusu a nadčasové elegance. Navíc, když se rozhodnete pro celý vzhled v bílém, budete se divit, jak dobře padne každé z vás. Monochromatický styl opticky prodlužuje a zužuje, zejména pokud jste majitelkou bílého kostýmu v pánském provedení a k němu si vezmete vysoké podpatky.

MANGO / MANGO / CALVIN KLEIN JEANS / DR MARTENS

Pár triků na správný look v bílém

Bílou můžete obléknout kamkoliv a její příjemné vyzařování můžete využít pro různé příležitosti. Ať už budete mít na sobě vychytávky ve sportovním duchu, nebo minimalistické kousky inspirované půvabem. V létě jsou malé bílé nádhernou alternativou ke klasickým malým černým. Světlá barva bude krásně harmonizovat s kůží a zlatými šperky. Zazáříte v transparentních materiálech, zkusit můžete sexy střihy, španělské rozparky nebo neformální, ale oblíbený over size. Módní svět vám nabízí mnoho, a je jen na vaší fantazii, který model si pro sebe vyberete.

Chcete vypadat v bílé elegantně? Žádný problém! Jediné, co byste si měly pořídit, je bílé sako! Je vhodné nejen jako součást kostýmu, ale můžete s ním vymyslet mnohem sofistikovanější kreace. Styling, jehož součástí je právě zmiňované sako, halenka a pouzdrová sukně je vysokým stupněm elegance. Zajímavou nadčasovost získáte, i když si pohrajete s různými odstíny bílé, díky čemuž dostane váš look ten správný módní šmrnc.

Další možností, jak si udržet styl neformální elegance, je bílé sako, světlá halenka s jemným potiskem a stále aktuální široké kalhoty. Pokud vám ještě chybí zkušenost při hře s bílými odstíny, zkuste si namixovat bílou z různých textur a vzorů. Máte tak jistotu, že díky vašemu módnímu koktejlu budete jedinečná a originální.

LIU JO / TOMMY HILFIGER / CALVIN KLEIN JEANS / ANSWEAR

Mladistvá image v bílém looku? Proč ne! Zářivost této barvy bude ideální nejen pro neformální kombinace festivalové módy či jiné letní akce. Odstíny bílé dávají každému vzhledu punc vznešenosti. I v případě bundy s druky, polo tričkem, bílými šortkami a martensky se tato kombinace ukáže jako harmonická a originální.

Přečtěte si další článek