Čtení na 3 min 25 Říj 2018

NEJMODNĚJŠÍ PÉŘOVÉ BUNDY NA LETOŠNÍ SEZÓNU PODZIM/ZIMA

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Když studené, sychravé počasí začíná být našim každodenním průvodcem, nejlepším řešením, jak být v teple celou dobu, je péřová bunda. Tuto sezónu vám nabízíme nejen praktické ale i neuvěřitelně modely. Podívejte se na naše tipy a vyberte si svůj žhavý fashion kousek!

Péřová bunda je všestrannou odpovědí na chladné a sychravé dny. Zejména pokud jste vsadily na modely vyrobené z pravého peří: kachního nebo husího, protože právě to vás bude zaručeně chránit nejen před chladem, ale váhu takové bundy ani nepocítíte. Počítejte samozřejmě i s určitou investicí, ale ta je v tomto případě na správném místě. Dobrá kvalita vám poslouží několik let. A jaké módní péřové hity jsou právě na vrcholu?

BUNDY XXL

Tento rok jsou oversize bundy přímo nutností, což potvrdili i samotní designéři: čím větší, tím lepší. XXL bundy jsou nejžádanějším modelem. Přičemž vybrat si můžete volný střih připomínající obrovskou deku nebo se zkrácenými, ale přitom širokými rukávy. Módní nejsou jen sportovní nebo ležérní střihy – stylisté proto radí, že bunda XXL dobře vynikne v kombinaci s vysokými botami ale i v outfitu s šaty.

THE NORTH FACE / MISS SIXTY / GUESS JEANS / DIESEL / MISS SIXTY

METALICKÉ BUNDY

Zlato, stříbro a možná holografický vzor? Jedna věc je jistá: v této sezóně nás bundy svádějí půvabem a futuristickým stylem science-fiction. Třpytivé modely připomínající obleky astronautů, které si získaly i srdce hvězd. Bella Hadid a Kendall Jenner je už samozřejmě mají v šatníku.

THE NORTH FACE / MISS SIXTY / LIU JO / LIU JO

PROŠÍVANÉ BUNDY

Prošívané bundy jsou během této sezóny pravděpodobně hitem číslo jedna. V závislosti na stylu, se můžete nastajlovat do krátké bundy (ideální pro kombinaci s džínami), ale i do prodloužené verze, která se přizpůsobí elegantnější stylizaci. Žádané barvy? Granátové jablko, starorůžová, ohnivě červená nebo khaki.

LIU JO / DESIGUAL / TOMMY JEANS / GUESS JEANS / PEPE JEANS

PÉŘOVÉ PARKY 

Máte rádi casual look? Nyní si můžete dopřát právě touto verzi péřové bundy, která vás dobře zahřeje během mrazů. V klasické verzi musí mít parka kapuci zdobenou kožešinou a prostorné kapsy na přední straně. Navíc štepování či pásek zdůrazní vaši postavu a vy budete vypadat dokonale.

CALVIN KLEIN JEANS / TOMMY HILFIGER / CALVIN KLEIN JEANS / TOMMY HILFIGER / COLUMBIA

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek