Čtení na 3 min 12 Čvn 2018

NOVÁ KOLEKCE BOHO BANDIT OD ANSWEAR

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Pomalu už přichází. Přesvědčují nás o tom, nejen překonané teplotní rekordy ale i dostatek krásy všude kolem nás, která s tímto ročním obdobím souvisí. I vy už cítíte ve vzduchu léto? Jestliže tomu tak ještě není, nová letní kolekce od Answearu vám ukáže pravou bezstarostnou letní atmosféru. Jste připravené na Boho Bandit?

Léto je především časem dovolených a sladkého nicnedělání. Slunné dny, nespočet hudebních festivalů, hodně odpočinku, her a zábavy… Nechte se omámit radostnou náladou díky oblečení a doplňkům z naší nejnovější kolekce Answear s příznačným názvem Boho Bandit v které naleznete vše potřebné k vytvoření moderní a ležérní festivalové image.

Boho Bandit – nová Answear kolekce

Kolekce Boho Bandit je ideální pro všechny fanoušky hudebních akcí připravených během prázdnin v různých koutech světa. Je plná bohémského nádechu a festivalové módy. Přímo typická jsou trička, stále aktuální kožené třásně zdobící peněženky i klíčenky, rozmanité pleteniny, jemná krajka a hodně roztřepených a roztrhaných kousků – samozřejmě ty nemohou chybět! Boho Bandit se vyznačuje i krásnými folklórními potisky či výšivkami inspirovanými designem Blízkého východu. K dominantním barvám patří intenzivní růžová, fialové a žluté odstíny jsou vrcholem této sezóny.

Boho anebo Bandit?

Boho Bandit kombinuje a zároveň spojuje módní kontrasty. Na jedné straně je to móda rebelská a plná fantazie, na druhé straně romantická, jemná a ženská. V naší vlastní kolekci najdete oblečení, ve kterém spojujeme boho trend a letní uvolněný hippie styl. Dívky i dámy si mohou vybrat mezi vzorovanými šaty, perfektními kostýmy pro horké letní dny nebo mohou sáhnout po jemných pastelových tunikách a halenkách. Odhalená ramena, volánové zdobení, krajkové aplikace, maxi délka a neodmyslitelné slaměné klobouky jsou charakteristické ženské prvky, které v naší kolekci nemohou chybět. Nicméně silný důraz klademe na roztrhané džíny, šortky, denimové vesty, sukně a prošívané batohy. Protože právě díky nim získává každý styling rockový nádech!

To, co ocení každý trendsetter je všestrannost kolekce Answear. Oblečení i doplňky Boho Bandit můžete vzájemně kombinovat, hrát si s potiskem, míchat denim se vzdušnými tkaninami, obměňovat doplňky a vypadat přitom každý den jinak, ale vždy jedinečně a originálně.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Kožená kabelka / Kabelka / Batoh / Šátek

Přečtěte si další článek