Čtení na 3 min 02 Bře 2021

Nová kolekce značky Medicine Botanical Stories je zde

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

MEDICINE vítá jaro o něco dříve, s novou atmosférickou kolekcí Botanical Stories. Nechte se unášet úžasným příběhem o přírodě, který nikdy nevyjde z módy.

Na jaře se probouzíme ze zimní stagnace a chceme být ještě blíže k přírodě. Je to právě ona, která nás dělá šťastnými, tvořivě nás inspiruje a umožňuje nám najít i potřebnou harmonii, pro naše životy tak důležitou… Jejím kouzlem je svedena i značka Medicine. Nová kolekce Botanical Stories odhaluje všechna tajemství přírody a zároveň vyjadřuje touhu po cestování a změně scenérie, která nám již tak velmi chybí.

„Kolekce obsahuje herbářový motiv, vypadající jako deník, který nám umožňuje uchovat prchavé vzpomínky a dojmy ukryté v přírodě. Modelky, které se zúčastnily produkce, hrají roli bystrých pozorovatelů, výzkumníků přírody, jsou součástí jejích textur, struktur a barev. Hodnotu nacházejí v tom, že jsou tady a teď. Podporují citlivost, objevují krásu ve všech i těch nejmenších vizuálech přírody“, říká umělecká ředitelka Karolina Stawski.

svetr / halenka / šaty

košile / sukně / bunda

Botanical Stories – vše, co potřebujete na začátek nové sezóny

Nyní, když už známe motivy, které za kolekcí stojí, podívejme se na ni blíže. Všechny prvky užitečné na jaře vám umožní vytvořit úplný styling. Nejpozoruhodnější jsou šaty, košile a trička zalité zemitými tóny a květinové potisky. Design s náznakem tajemství a romantiky dodá lehkost každému outfitu a v kombinaci s celkovým vzhledem to bude ukázka prázdninových cest i těch nedalekých.

Fanoušci pragmatismu si zde také najdou něco pro sebe – univerzální barvy obsažené v Botanical Stories umožňují vytvářet outfity na různé příležitosti i na každodenní nošení. Vše je možné díky lehkým kabátům, džínovým bundám, pohodlným mikinám nebo vestám, tak módních v této sezóně.

Příběhy skryté v potiscích

Kolekce by nebyla tak expresivní, kdyby nebylo vzorů silně spojených s přírodou. Princip použitý v Botanical Stories se stává novým způsobem, jak vyjádřit svou individualitu a blízkost k přírodnímu světu. Na šatech a košilích se objevují záhadné floristické potisky, na mikinách nalezneme abstraktní motivy a kostkované prvky vnášejí do tohoto jarního šílenství barev a vzorů trochu seriózní vážnosti.

mikina / šaty / halenka

košile / mikina / sako

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek