Čtení na 3 min 13 Čvn 2019

PÁNOVÉ, MÁME PRO VÁS SEZNAM VĚCÍ, KTERÉ SI NESMÍTE ZAPOMENOUT ZABALIT NA VAŠI DOVOLENOU

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Dovolená je příjemná. Balení kufru – už tak docela ne. Připravili jsme pro vás seznam 6 věcí, které si potřebujete vzít s sebou na dovolenou, bez ohledu na to, zda se chystáte na exotické pláže nebo budete obdivovat jen místní přírodní klenoty.

Plavky

Pláž, koupaliště, jezero či vířivka – je velmi pravděpodobné, že na vaší dovolené narazíte na jednu z těchto vodních ploch. Ale bez potřebných plavek to nepůjde. Vyberte si například model v podobě delších šortek, vybavených pohodlným zavazováním. Je to nejuniverzálnější kousek, který vám navíc v kufru nezabere mnoho místa.

Pantofle / žabky

Povinná výbava nejen k hotelovému bazénu! Budou se vám hodit i na pláž. Můžete je kombinovat s více designovými kousky, čímž vytvoříte dojem ležérní elegance. Dobrou volbou bude výrazná barva, logo nebo zajímavý střih. Lehké a vzdušné boty budou také odpočinkem pro vaše nohy po celodenní pěší túře.

LACOSTE / LACOSTE / TOMMY HILFIGER / TOMMY HILFIGER / G-STAR RAW

Bavlněné tričko

V horkých dnech se zaměřujeme pouze na přírodní látky, takže předtím, než vyrazíte za letním dobrodružstvím, udělejte správný výběr. Dejte si do kufru jen bavlněná trička – pobyt v nich na slunci nebude pro vás žádnou zátěží. Budete se v něm cítit příjemně a uvolněně. Jednoduché tričko s výrazným logem, polo s pruhy nebo košile s havajskými motivy. Můžete experimentovat, být tak trochu crazy, zvláště když jste na dovolené. Kromě vzdušné tkaniny se můžete zaměřit i na atraktivní vzor, ​​který bude přitahovat pozornost okolí.

Tenisky

Jsou neuvěřitelně pohodlné a módní – můžete chtít něco víc? V teniskách se můžete objevit téměř kdekoliv. Můžete je nosit s šortkami, džínami nebo chinos kalhotami. Pokud si vyberete některý z ikonických modelů, opět u svého okolí zabodujete.

ONLY &  SONS / PEPE JEANS / MEDICINE / FILA / ADIDAS ORIGINALS

Batoh

Pokud se během dovolené rozhodnete prozkoumávat různé přírodní krásy a přesouvat se z místa na místo, jen kapsy vám nemusí stačit na to, aby se do nich dostaly ty nejnutnější věci. Vše však zabalíte do sportovního batohu s anatomicky tvarovaným zádovým systémem. Chcete jen tak na skok vyběhnout za město nebo někam na pláž? Ideálním spojencem bude pak zase menší batoh.

Klobouk

Pojďme se zabývat i zdravotním aspektem vaší cesty – abyste si za každých okolností chránili hlavu, budete potřebovat pokrývku hlavy. Pokud jste stylovým mužem i na dovolené, oceníte diskrétní eleganci v podobě slaměného klobouku. Dáváte přednost neformální módě? Kšiltovka je univerzální a módní. Doporučujeme zejména jednobarevné modely s diskrétním logem. A pokud jste trendsetter v dovolenkovém kufru by vám neměl chybět klobouk z 90. let, hit této sezóny.

ADIDAS PERFORMANCE / FILA / FILA / MEDICINE / ADIDAS ORIGINALS

JOHN FRANK / EMPORIO ARMANI / VANS / VERO MODA / MEDICINE

Přečtěte si další článek