Čtení na 2 min 21 Led 2018

SPORT- STYL – KONDICE podle Kláry Klempířové

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Taky jste si řekli, že začnete od nového roku víc cvičit, nebo že se prostě budete víc hýbat? Já jo!Četla jsem, že když NĚCO děláte 21krát za sebou, že se z toho stane návyk…a tak jsem to zkusila! Dvacet jedna krát cvičit. Abyste si nemysleli, že se ze mě stala velká sportovkyně…tak to fakt ne, ale ráno, někdy večer, si udělám sestavu Pěti Tibeťanů a k tomu sem tam hodím nohou podle těch krásek z Instagramu. A klidně jen pětkrát na každou stranu. A věřili byste, že se hned cítím lépe! Když mi to nevyjde a den dva necvičím, tak mi to fakt dost chybí!!!  

Rozhodla jsem se a domluvila si lekce ve fitness, zatím aspoň jednou týdně! A to už není jen tak, to už vyžaduje vychytané oblečení, obuv a tašku.

Při první návštěvě se sice chceme schovat do rozměrnějších střihů, volných tepláků a triček, aby nebylo vidět, kde máme ty tukové polštáře, že ano. Ovšem, to je chyba, jak pak můžeme od trenéra chtít, aby nás kontroloval, že to děláte správně, když se naše silueta ztrácí pod plandavou textilií?!

Uvědomila jsem si, že musím jít do přiléhavého oblečení, ať chci nebo nechci. Sportovní tílka i legíny jsou ale z perfektních funkčních materiálů, které mají stahující účinky! Tak jsem to riskla a objednala si pár kousků od mojí oblíbenkyně Stely Mc Cartney dále od Nike a Reebok…. to vše se dá sehnat tady na Answear a průběžně dokonce i ve slevě!

Cítím se skvěle, jsem šťastnější, mám kondičku a brzy si objednám další sadu sportovního vybavení, podívejte se na skvělé nabídky!

  1.Adidas By Stella McCartney         2.Reebok           3.Nike

Přečtěte si další článek