Čtení na 4 min 26 Čvn 2018

TOP 5 FASHION KOUSKŮ NA BAZÉNOVOU PÁRTY

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Chystáte se na bazénovou párty nebo ji přímo pořádáte? V každém případě myslete na to, jak se správně vymódíte na tento typ akce. Nabízíme vám pět fashion kousků, které musíte mít, pokud chcete dobře vypadat a být módní ikonou!

„Pool party“ se stává zejména během horkých dnů čím dál tím více populární. Je perfektní pozvánka pro volnou a radostnou zábavu, kde si užijete nejen plavání na designových nafukovacích jednorožcích nebo plameňácích, ale ochutnáte skvělé letní koktejly a pobavíte se s přáteli. Pokud již máte pozvánku na stole mrkněte se, jaké „must have“ kousky byste měly zahrnout do vašeho stylingu.

Plavky

Vaše nepostradatelná součást dress codu, která při bazénové akci nesmí chybět! Dokonce ani v případě, že nemáte v plánu plavání v bazénu, protože plavky vám budou užitečné pro ležení na lehátku. Výběr správného střihu samozřejmě závisí na vás, ale můžete si u organizátorky zjistit, jaký styl plavek doporučuje, abyste harmonizovaly s ostatními. Jednodílné snadno zkombinujete s džínové šortkami a bikiny zase rafinovaně schováte pod šátek nebo dlouhou tuniku.

TOMMY HILFIGER/ DESIGUAL / ANSWEAR / TOMMY HILFIGER

Barevný overal

Abyste dodržely celkový kolorit, nic nezkazíte, pokud si na sebe obléknete krátký overal, ve kterém se budete cítit žensky a sexy. Trendem jsou pruhy, květiny, tropické motivy, volný střih, ozdoby a odkrytá ramena

ANSWEAR / ANSWEAR / ANSWEAR / ANSWEAR

Maxi šaty

Pokud barevné kostýmy nejsou vaším šálkem kávy, vždy můžete sáhnout po šatech. Bazénová párty je typ události, která nevyžaduje přehnanou eleganci, spíše se klade důraz na modely volné ve stylu Boho nebo romantické šaty, které podtrhují vaši ženskost. Obzvláště nás zaujaly 2 modely, které doporučujeme při hraní si u bazénu. Šaty s tenkými pásky nebo výstřihem budou opravdu účinné. Základem je rozsáhlý expresivní potisk, který tak má na dostatečném množství látky, příležitost vyniknout. O něco jemnější volbou jsou krátké španělské šaty, které si můžete jednoduše přehodit na bikiny. Čím více květinových námětů a výšivek, tím lépe!

HAILY´S / MANGO / ANSWEAR MISS SIXTY

Sandále nebo žabky

V bazénu je vlastní obuv nutností, a ani my nemáme v úmyslu vzdát se tohoto pravidla. Pantofle nebo sandály budou perfektní pro slunečný den nebo horký večer a dokonale zapadnou do bazénové atmosféry. Fanoušci minimalismu jistě sáhnou po minimalistických modelech, od těch nejvýznamnějších značek: Lacoste, Calvin Klein a Tommy Hilfiger.

Žabky, jejichž jediným dekorem je logo, mohou být doplňkem sofistikovaných outfitů, které jsou plné barev, vzorů a textur.

Sandály vyrobené z lesklých materiálů se zdobenými korálky nebo třásněmi, byste si asi k vodě nevzaly, ale pool party je něco jiného. Proto, pokud se vám to líbí, nechte se unést a rozbalte to s extravagantním outfitem. Kdy jindy být odvážná?

TOMMY HILFIGER / LACOSTE / SILVIAN HEACH / HAILY´S

Módní doplňky

Každá událost vyžaduje vhodné doplňky, které určují charakter vašeho vzhledu. U bazénu jsou povinné sluneční brýle, slaměný klobouk a designová taška. Namísto typické kabelky na rameno, zajímavým řešením bude malá tkaná taštička – clutch nebo košík, který autenticky zapadne do letního podnebí. Myslete na to, že i párty u bazénu vyžaduje šperky. Zaujmout můžete masivními visacími náušnicemi, zlatými náramky a velkými přívěsky, ve kterých budete vypadat jako hvězda i v jednoduchých plavkách.

MEDICINE / HAILY´S / ANSWEAR / VOGUE EYEWEAR

Přečtěte si další článek