Čtení na 2 min 09 Bře 2018

WILD NATURE – NOVÁ KOLEKCE ZNAČKY ANSWEAR INSPIROVANÁ DIVOKOU PŘÍRODOU

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Podívejte se, zda nová kolekce od Answear ve Vás probudí šelmu!

Kolekce Wild Nature je inspirována trendem divokého západu, který je v úzkém spojení a zároveň v kontrastu s křehkou ženskou povahou. Přáli bychom si, aby westernový styl byl pro každou ženu inspirací a umožnil tak objevit její přirozenou stránku osobnosti a probudil v ní zájem pro módní experimenty i v každodenním životě.

Představte si, jak Vám pod kůži proniká teplo vycházejícího slunce a začíná nový den plný dobrodružství. Najednou si tyto pocity nejen uvědomíte, ale necháte se jimi strhnout. Právě z tohoto procítění vzešel nápad vytvořit pro Vás pod značkou Answear kolekci oblečení a doplňků ideální pro tvorbu rozmanitých módních outfitů.

Ve volné přírodě je vše dovolené. Proto ani naše kolekce není ničím omezená a jejím základem je míchání materiálů a vzorů. S lehkostí kombinujeme romantické šifonové šaty s džínami a třásněmi, pomocí westernových doplňků zdůrazňujeme individualitu a podtrhujeme ženskost. Společně objevujeme divokou povahu #WeAreTheAnswear.

Wild Nature je taktéž odpovědí na celosvětové trendy. Inspirace divokým západem byla jedním z nejsilnějších motivů během výstav Fashion Week pro sezónu jaro/léto 2018. Každá značka interpretovala tento směr osobitým způsobem. Jako první se představil módní dům Dior, který si pro samotnou přehlídku vybral velkolepý Virgenes kaňon v horách Santa Monica.  Po něm následovaly návrhy od Gucciho, Calvina Kleina, Tommyho Hilfigera a Versace.

Kolekce Wild Nature je naší verzí westernových trendů, ctí nezkrotnou povahu každé z nás a pomáhá objevit právě tu divokou a přirozenou stránku Vaší osobnosti.

Buďte sama sebou a objevte svou nespoutanost!

Přečtěte si další článek