Čtení na 2 min 23 Srp 2018

ZPĚT DO ŠKOLY – TRENDY, KTERÉ NEJSOU POUZE DO ŠKOLNÍCH LAVIC

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Už za pár dnů všechno začne nanovo a opět se roztočí to známé kolo každodenních povinností. Abychom vám zpříjemnili váš nový start, vyrazili jsme na cestu vzpomínek do let 80. a 90., které se nesly v duchu sportovní pohody, přirozenosti a jednoznačně pohodlí. Jste připravené na módní inspirace „Back to school“?

Při vzpomínce na své školní časy, s čím vším si toto období spojíte? Samozřejmě se vzděláním, s dobrými kamarády z lavice, s voňavými plastelínami, ale také s notebooky s barevnými kryty. A právě, díky trendům, které se vracejí jako bumerang, si můžete na časy dávno minulé s úsměvem zavzpomínat. A jen tak mimochodem, všechno vypadalo dobře a módně.

Zpět do školy – trendy, které se vrátily

Nikdo neočekával, že oblečení, které jsme nosili jako děti a teenageři, se opět stane hitem. Ale nic nového se už v módě nevymyslí, a tak nejnovější vychytávky z 80. i 90. let a přelomu tisíciletí se vrátily. A navíc jsou obdivovány celebritami, modelkami i bloggery. Pokud jste dosud váhali sáhnout po vašich oblíbených kouscích, byť ze školních dob, nyní to můžete udělat. Do našich šatníků se vrátily tenisky na masivní platformě, široké džíny, oblíbené mrkváče, mikiny, šaty slip dress a jednoduchá trička s ikonickými brandy. Čepice s nápisem a úzké sluneční brýle v kovových rámech již nejsou synonymem kýče … Nyní je navzájem vše spojené. A vzájemně tyto fashion hity harmonizují a ladí.

Oblečení a doplňky nejen pro školní rok

Pohodlné tenisky, oprané džíny, tričko, sportovní mikina, batoh a stylová čepice … Ačkoli to nemá prvotřídní vzhled, tento outfit udává módní streetový styl. Některé prvky už dávno ztratily svou původní funkci. Batohy, které se kdysi kupovaly pouze pro učebnice, jsou dnes doplňkem, který nemůže chybět v módním hledáčku žádného trendsettera. Velké nebo malé, kožené, neonové, sportovní nebo designérské s logem samotného návrháře – každý model je dovolen. Stejně tak tepláková a bílá trička, která si v současnosti již nikdo nespojuje s oblečením pro základní třídy. Kultovní plátěnky i tenisky se nosí velké i malé a baseballová čepice a batoh, ve kterém jsme nosili přezůvky, získávají v této éře nový a mnohem módnější come back.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek