Čtení na < 1 min 11 Úno 2019

3 nové kolekce, které by vám neměly uniknout – VERONIKA / VERONIKAD.COM

Autor: Nicole
Čtení na < 1 minuty

Blíží se svátek zamilovaných a italská značka Pinko se na téma lásky zaměřila i ve své nové kolekci, což je pro nás všechny „láskoholiky“ skvělá zpráva!

Pinko je známé pro své extravagantní modely, ikonické kabelky a zajímavé střihy. Letos stojí za pozornost především trička s nápisy typu „Addicted to love“ nebo „Endless love“, která jsou dostupná ve spoustě barevných provedení. Pokud jste ráda středem pozornosti, pak sáhněte po žvýkačkově růžové mikině či skvostné skládané sukni a kabelce s nápisem Love!

KABELKA / TOP / MIKINA / SUKNĚ

Na jaro už myslí značka Answear a já se nedivím, na nic jiného se netěším víc! V jejich nové kolekci tak najdete krásné rozevláté šaty, sukně, halenky a to vše s jemnými květinovými vzory, barevnými geometrickými vzory a potisky, které vám okamžitě zlepší náladu a rozzáří den.

ŠATY / ŠATY / ŠATY / SUKNĚ

Pokud Vás naopak baví spíše tlumenější barvy, minimalističtější střihy a basic kousky, pak svou pozornost zaměřte na Vero Moda kolekci. Plisované sukně budou opět velkým trendem pro nadcházející sezónu a i zde v nabídce najdete krásné. Mým favoritem jsou pak i jemné halenky, s krajkovými detaily na zádech, svetry s nabíráním na rukávech a basic trička s nápisy, která snad nikdy nevyjdou z módy.

SUKNĚ / HALENKA / SVETR / TOP

Přečtěte si další článek