Čtení na < 1 min 12 Úno 2019

LIMITOVANÁ KOLEKCE BATTLE OF STYLISTS NA ANSWEAR.CZ

Autor: Nicole
Čtení na < 1 minuty

Kolekce, která byla součástí mimořádně úspěšného projektu Bitva Stylistů, je venku! Víte už, jaký look s ní vytvoříte vy?

Pokud jste pozorně sledovali všechna kola soutěže Bitva Stylistů 2018, určitě znáte jména vítězů, ale i jejich výherní outfity a jestliže ne, podívejte se na výsledky soutěže zde  >>>

Nyní máte možnost i vy ostatní vytvořit si z této limitované kolekce své vlastní kreace a zazářit na pomyslném módním molu. Nadějní stylisté, se s těmito kousky vypořádali velmi osobitě a kreativně je použili v soutěži. A jak si na předvedení své fantazie či vkusu s touto kolekcí troufáte vy?

Battle of Stylists značky ANSWEAR byla inspirována trendy SS19, což je důvod, proč se v ní objevují rozmanité textilie, geometrické vzory i květiny. Tato kolekce zaujme zajímavými, mírně avantgardními střihy, kterými vystoupíte z davu a ani v ní nechybí módní klasika v moderním provedení, jakými jsou bílá košile či mikina.

ŠATY / ŠATY / ŠATY

Co se barevnosti týče, kolekce Battle of Stylists 2019 je zaměřena na pastelové barvy – béžová, růžová a modrá v kontrastu s bílou či tmavomodrou. Kromě lesklého saténu využívá bavlnu, průhledný šifon a jemný úplet. Potěší vás hladké modely, ale ve hře jsou i květinové potisky a trendy pruhy. Je tedy jasné, že obsahuje prvky dostačující k vytvoření soudržného a módního outfitu. Najdete zde body, maxi šaty, široké kalhoty, košile, ale i šik bundy.

KOŠILE / HALENKA / SAKO

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek