Čtení na 3 min 31 Led 2019

5 neodolatelných Valentýnských dárků PRO NI!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Den svatého Valentýna se už blíží. Chcete-li své milé udělat radost, neváhejte a promyslete si už předem, jaký působivý a okouzlující dárek byste jí vybral. Možná vám k tomu napomůže i náš valentýnský dárkový průvodce!

Smyslné spodní prádlo

To je jedna z nejvhodnějších možností výběru pro vaši lásku. Vždyť přiznejme si, která dáma nesní o krásném a sexy krajkovém prádle? Vůbec nemusíte sáhnout po černé, červené či burgundské, stále aktuální růžová v rozmanitých odstínech bude na ženě vašeho srdce vypadat stejně neodolatelně. Ale ještě předtím, než se rozhodnete nakupovat, ujistěte se o správných rozměrech, což je zvláště důležité při výběru podprsenky. Pokud si nejste jisti, úsměv na tváři své polovičce vyloudíte i rafinovanou noční košilkou či průhledným body.

ETAM / UNDIZ / UNDIZ / UNDIZ / ETAM

Dokonalý šperk

Třpytivý klenot. Další univerzální dárek, vyjadřující city k vaší lásce. Namísto mohutných kamenů či klasických perel, vsaďte tentokrát na decentnost vybraného šperku, který ještě více podtrhne krásu vaší dámy. Přívěsek na drobném řetízku, visací náušnice nebo náramek jsou módní a influencerky je milují. Proč by tedy žena, jimi obdarovaná nebyla takovou milou pozorností na svatého Valentýna potěšena?

BY DZIUBEKA / MANGO / PARFOIS / FOSSIL / MEDICINE

Šaty

Varujeme vás – oblečení může být náročným darem, ale pokud ovládáte módní trendy, nemáte důvod znepokojovat se, že koupíte něco nevhodné. A známe se! Nová věc, zvláště pokud je to nové oblečení, každou dámu vždy potěší! Dobrá rada na závěr, nekupujte žádné příležitostné modely – to co potěší vaši drahou polovičku, je aktuální, stylový a módní kousek!

GUESS JEANS / ANSWEAR / TALLY WEIJL / GUESS JEANS / JACQUELINE DE YONG

Perfektní kabelka

Ideální taška by měla být především stylová a měla by unést i menší či větší předměty, které do ní vaše přítelkyně bude vkládat. Ať vás ale ani nenapadne kupovat ji velkou nákupní tašku – Valentýn není tou příležitostí. Na tento svátek jí dejte krásné psaníčko či malou kabelku. Může být na řetízku s vyšívanou aplikací nebo pokrytá kontrastními barvami nebo s módním logem. A vězte, že takový dáreček potěší nejen srdce vaší lásky, ale i oči.

GUESS JEANS / NOBO / GUESS JEANS / SILVIAN HEACH / NOBO

Půvabná malá věc

Malý a symbolický dar může být také úchvatný. Elegantní peněženka, pár ponožek se srdíčky, chlupaté bačkůrky nebo designový obal na telefon, proč ne? Podívejte se na naše tipy.

GUESS JEANS / MEDICINE / ANSWEAR / TALLY WEIJL / PIECES

Přečtěte si další článek