Čtení na 4 min 04 Pro 2018

7 VÁNOČNÍCH DÁRKŮ PRO NĚJ

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Víte, jakým dárkem uděláte radost vašemu manželovi, příteli, bratrovi, otci nebo kolegovi? Známe odpověď na tuto otázku!

Než si začnete užívat vánoční atmosféru, čeká vás ještě jedna výzva: koupit dárek pro vašeho milovaného. Pokud jste dárkový maniak, neměl by to být pro vás problém. Ale co dělat v případě, kdy nemáte představu o vánočním dárku? K tomu vám poslouží náš krátký Giftstore průvodce.

Pro aktivního muže

Pokud osoba, pro kterou hledáte dárek, ráda tráví volný čas aktivně, máte částečně vyhráno. Poslouchejte svou intuici a vyberte mu něco ve sportovním duchu. Může to být batoh nebo sportovní taška, která se vždy hodí na cestu do posilovny … Nebo teplý klobouk a tlusté rukavice ideální do hor. Mějte na mysli, aby byl dárek přizpůsoben danému typu činnosti.

PUMA / REEBOK / NEW BALANCE / JACK WOLFSKIN / VIKING

COLUMBIA / QUIKSILVER / VIKING / VIKING / CALVIN KLEIN JEANS

Více zde

Pro milovníky elegance

A teď něco z jiného soudku – kousek mužské elegance pro fanoušky klasiky. Pokud jste se rozhodli zabalit pod stromeček elegantní kousky, vybírejte jen ty stylové a vyrobené z nejlepších materiálů. Cílem je tedy kožené zboží – pásky, peněženky nebo rukavice. Můžete ho obdarovat i hedvábnou kravatou, motýlkem, čepicí nebo nadčasovou koženou taškou.

TOMMY HILFIGER / PIERRE CARDIN / PREMIUM BY JACK & JONES / MEDICINE / MEDICINE

VIP COLLECTION / MEDICINE/ TOMMY HILFIGER /FOSSIL / GUESS JEANS

Více zde

Pro pány, kteří mají rádi pohodlí

Někdo se rád zahřeje v teplých bačkorách, lenoší v měkkém županu nebo v pohodlném tričku. Tento univerzální vánoční dárek potěší všechny členy rodiny, kteří oceňují večery strávené s dobrou knihou, při sledování filmu nebo v zajetí počítačové hry.

TOMMY HILFIGER / RALPH LAUREN / LE SHARK / VIP COLLECTION / ADIDAS ORIGINALS

RALPH LAUREN / LEVI´S / JACK & JONES / TOMMY HILFIGER / BRAVE SOUL

Více zde

Pro všechny, kdo nezkazí žádnou legraci

Váš přítel, bratr nebo manžel miluje vtipy a má obrovský smysl pro humor? Kupte mu zábavný dárek. K atmosféře Vánoc se dokonale hodí svetr se soby, ponožky s motivem vánočních zvířat nebo boxerky s potiskem Santa Clause.

JACK & JONES / JACK & JONESHAPPY SOCKS / BRAVE SOUL / MEDICINE

MEDICINE / NANUSHKI / MEDICINE / HAPPY SOCKS / MEDICINE

Více zde

Pro fanoušky streetstyle

Pokud ten, komu hledáte dárek, oceňuje módní vzhled, budou pro něj šály a doplňky prestižních značek dostatečným uspokojením. Kšiltovka, sportovní hodinky, padákový pás, mikina nebo tenisky (za předpokladu, že znáte velikost jeho obuvi), to jsou jen některé z našich návrhů.

NEW ERA / MI – PAC / DIESEL / ADIDAS ORIGINALS / PUMA

TOMMY HILFIGER / TIMEX / FILA / ELLESSE / STRELLSON

Více zde

Pro milovníky gadgetu

Fanoušci módní image, mimořádně libující si v nejnovějších technických vychytávkách, budou letos spokojeni. Brýle, peněženky, trička, spodní prádlo, šály s nepřehlédnutelným logem, má pro ně jistou hodnotu. Navíc logománie je jedním z hlavních trendů sezóny.

TOMMY JEANS / LEVI´S / ADIDAS ORIGINALS / TOMMY JEANS / LACOSTE

CALVIN KLEIN JEANS / ARMANI EXCHANGE / CONVERSE / DIESEL / ADIDAS ORIGINALS

Více zde

Pro osobu, které nevíte, co koupit

Někdy i přes enormní úsilí najít vhodný dárek, se objeví jakási černá díra ve vaší hlavě. Pokud jste s výběrem dárků už opravdu v koncích, vždy můžete vsadit na osvědčenou klasiku. Ponožky, kravata, hodinky, peněženky jsou malé věci, avšak velmi užitečné, stylové a univerzální, které nikoho neurazí a rozhodně potěší.

Přečtěte si další článek