Čtení na 4 min 07 Pro 2018

VÁNOČNÍ PÁRTY – ŽHAVÉ TIPY PRO SLAVNOSTNÍ UDÁLOST

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Blíží se nejkrásnější svátky roku a my vám nabízíme ty správné fashion tipy, jak se připravit na vánoční večírek s rodinou či přáteli.

Elegantně nebo neformálně?

Na společenské setkání se svými kolegy si klidně oblečte svetr s vánočními hravými motivy. Komornější firemní akce si žádá, abyste džíny ponechaly ve svém šatníku a oblékly se do pěkné sukně nebo si na sebe vzaly dámský kostýmek. Štědrovečerní večeře s rodinou má zase svůj dresscode – ponechte prostor ženskosti a vyberte si stylové šaty nebo kombinaci bílé halenky a vzorované či plisované sukně.

VERO MODA / MEDICINE / ANSWEAR / SCOTCH & SODA / ANSWEAR

PEPE JEANS / TOMMY HILFIGERTOMMY HILFIGER / ANSWEAR / ANSWEAR

Jaké barvy a vzory rozehrají zimní atmosféru?

K zimě prostě patří mráz a sníh! Není divu, že mnozí z vás upřednostňují v tomto období syté až tmavší barvy. I v tomto roce stále kralují ty typicky vánoční jako jsou červená, hnědá, tmavě zelená, kobaltová či černá (samozřejmě v kombinaci se zářivými barvami). Nesmíte zapomenout ani na metalické odstíny: zlatá a stříbrná jsou aktuální top, a proto byste je měly umět zakomponovat do vašeho stylu. Například i ve formě jemných šperků.

Tkaniny nejmódnějších materiálů jsou v této sezoně tak výrazné, že musíte upustit z výrazného potisku. Jediný vzor ve vánočních odstínech, který je povolen a vypadá krásně na kabátě, saku nebo šále, je kostka.

PINKO / ONLY / JACQUELINE DE YONG / TOMMY HILFIGER / VERO MODA

ANSWEARANSWEAR / MORGANANSWEAR / MEDICINE

Nejmódnější vánoční materiály

Je samozřejmé, že přes Vánoce musíte svítit jako vánoční hvězda! Nezáleží na tom, zda si vyberete odvážné a extravagantní flitry, mírně tlumenější metalické tkaniny nebo dokonce ušlechtilý sametový lesk … efekt bude stejně neobyčejný. Sáhněte po královském sametu, ať už v podobě bundy nebo bohémských šatů. Kde jinde byste tento materiál mohly odprezentovat lépe než na vánoční párty. Nebo se odvažte a vyzkoušejte metalickou plisovanou sukni, která bude harmonizovat s bílou košilí a oversize svetrem. A pokud si chcete získat pozornost okolí, jděte na párty celá v třpytivém vánočním outfitu.

VERO MODA / JACQUELINE DE YONG / ANSWEAR / ANSWEAR /ANSWEAR

VILA / ANSWEAR / ANSWEAR / MEDICINE / JACQUELINE DE YONG

Doplňky, které vás nezklamou!

Nezapomeňte na podstatné detaily. Doplňky, které často rozhodují o charakteru vašeho outfitu. Sezónní trendy doporučují, abyste byly jako designérské vánoční ozdůbky. Lesklé a bohatě zdobené – připravené k zavěšení na vánoční stromeček. Velvet kabelky, clutch kabelky se šperkovými aplikacemi, lesklé i barevné podpatky a dlouhé visící náušnice, vás určitě udělají pohádkově krásnou.

LOVE MOSCHINO / LIU JO / VERSACE JEANS  / SILVIAN HEACH / VERSACE JEANS

ANSWEAR / PUBLIC DESIRE / PIECES / WOJAS / PIECES

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek