Čtení na 2 min 05 Dub 2018

PRUHY OPĚT NA MÓDNÍCH MOLECH I ULICÍCH

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

S nadšením vítáme zpátky na módní scéně návrat pruhů. Podívejte se, jak se bude nosit tento legendární prvek v nadcházející letní sezóně 2018.

Pruhy se objevují a zase mizí.  Všichni ale víme, že se jedná o nadčasový design, a proto je dobré mít alespoň jedno pruhované tričko, mikinu nebo šaty ve skříni. Ke klasickému pruhovanému designu jednoduše přidáme stylové doplňky a vytvoříme tím přímořský marina styl.

Tuto sezónu je vše dovoleno. Pruhy se objevují ve všech možných směrech i barvách a dominují módním přehlídkám během fashion weeků.

Mohli jste si všimnout stylingu, který použili světoznámí designéři jako je Phillip Lim, Balmain, Fendi, Diane von Fusenberg nebo Carolina Herrera.  Pruhy v pastelových odstínech dokonale podtrhují každý letní casual outfit.

Toto léto jsme se inspirovali módní přehlídkou Louis Vuittona a využili kombinaci designů, při kterých se spojují pruhy různých tvarů, barev a délek.

Pruhy jdou rovněž dohromady s mnoha dalšími designy – například kombinací proužků a kytek nebo geometrických tvarů –  nejtroufalejší kreace různých stylů je jeden z posledních trendů, jak zapojit pruhy do vašeho šatníku.

A malá rada na závěr: Oblečení s vertikálními pruhy navíc opticky zužují a prodlužují postavu, jsou tedy vhodné pro ženy, které potřebují přidat pár centimetrů. Vodorovné pruhy mají přesně opačný efekt, a proto v tomto případě je třeba dbát na to, aby nedocházelo k narušení proporcí postavy.

   MANGO / MANGOMANGOMANGO

MANGO / JACQUELINE DE YONG / ANSWEAR / MANGO

TOMMY HILFIGER / MISSGUIDED / VILA / MANGO

Přečtěte si další článek