Čtení na 2 min 02 Dub 2018

TOP JARNÍ TRENDY – VERONIKA, WWW.VERONIKAD.COM

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Krásný den! Konečně to venku začíná vypadat jako jaro a já jsem si pro Vás připravila tipy na tři top jarní trendy, které by určitě nikomu neměly uniknout. 

Prvním trendem jsou výšivky. Hitem byly už minulý rok a není divu, že se v nových kolekcích objevují i v tomto. Nejčastěji na volných halenkách, které jsou na jarní období jako dělané, ale najdete je i na šatech, bundách a dokonce jsou jimi ozdobeny i džíny. Pokud už některý z kousků s výšivkou zvolíte, doporučuji nechat zbytek outfitu jednodušší, aby výšivka měla prostor vyniknout a nebila se s jinými vzory.

PEPE JEANS / PEPE JEANS /MANGO / MANGO

Druhým z trendů jsou tenisky na platformě. Tenisky milujeme snad všichni. Jsou pohodlné, stylové a z obrovské nabídky si vybere vážně každý. Letos velká spousta z nich byla vylepšena přidáním platformy, která vypadá nejen stylově, ale také nám může přidat několik cm aniž bychom se musely trápit na podpatcích.

VAGABOND / BIG STAR / CALVIN KLEIN JEANS / TAMARIS

A třetím, mým oblíbeným, pak jsou široké kalhoty. Módní svět už je černými skinny přehlcen a jejich místo velmi rychle zabírá trend širokých kalhot. Nejen že jsou velmi pohodlné, ale také dokáží pěkně prodloužit nohy, oživit outfit a na výběr je snad ze všech možných barev, délek a vzorů, takže si svého favorita stoprocentně najdete. Skvěle vypadají s podpatky, ale i s placatými pantoflíčky a na vrch doporučuji spíše nějaký upnutější top, ať hezky vybalancujete širší spodek a vynikne střih kalhot.

MANGO / MANGO / ANSWEAR /  ANSWEAR

Přečtěte si další článek