Čtení na 2 min 28 Kvě 2018

AKTIVNÍ LÉTO – VERONIKA, WWW.VERONIKAD.COM

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Léto se blíží mílovými kroky a určitě nejsem jediná, která se chce cítit sebevědomě v odhalenějších outfitech a plavkách! Mně k dobrému pocitu nejlépe pomáhají sportovní aktivity. Člověk si při nich perfektně vyčistí hlavu, odreaguje se a samozřejmě skvěle zpevní postavu. Nevím jak Vás, ale jedna z věcí, která mne k pravidelné pohybové aktivitě motivuje, je i hezké sportovní oblečení. Zkrátka i ve fitku se chci cítit hezky. Dnes jsem tedy vybrala top stylové kousky, které zvednou z gauče snad každého!

Běh

Ať už běháte rádi venku nebo na běžeckém pásu, nejdůležitější položkou zde jsou pevné a pohodlné boty, sportovní ponožky a kvalitní sportovní podprsenka. Zbytek outfitu už je zcela na Vás. Výběr je obrovský. Mně osobně například nejvíc baví barevné legíny, které jsou zábavné, a navíc opravdu příjemné na těle.

CARDIO BUNNY / PUMA / UNDER ARMOUR / ADIDAS PERFORMANCE / ADIDAS ORIGINALS

Jóga

Jóga v posledních letech zažívá obrovský boom a není se čemu divit. V této uspěchané době je lekce jógy příjemným únikem od reality a tím perfektním cvičením k vyčištění mysli. Jógy jsou desítky druhů, u některé se jen příjemně protáhnete a u některé zase pořádně zapotíte a procvičíte všechny svaly v těle. Boty zde nejsou potřeba, ale neobejdete se bez upnutého oblečení, které Vám nebude překážet při jednotlivých pozicích.

CARDIO BUNNYNIKEPUMA / CARDIO BUNNYPUMA

Plavání

Tak trochu opomíjený sport, což mi přijde škoda. Perfektně při něm zapojíte snad všechny svaly v těle, můžete ho provozovat celoročně a výzkumy dokázaly, že plavání zlepšuje paměť a může sloužit jako prevence před vznikem stresu a úspěšně ho odbourávat. Takže hurá do bazénu! Tady je vše, co budete potřebovat.

SPEEDO / SPEEDO / REEBOK / ROXY / SPEEDO

Přečtěte si další článek