Čtení na 3 min 29 Kvě 2018

HIT LÉTA – PLASTY A PRŮSVITNÉ MATERIÁLY

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Plastové a transparentní materiály hlásí návrat! Podívejte se, co jsme pro vás připravili v této sezóně a inspirujte se našimi nejžhavějšími módními návrhy.

I když jste se rozhodly, že plastové oblečení, boty a kabelky nebudete nosit, protože vám to přijde kýčové, designéři se rozhodli jinak – toto léto bude transparentnost vidět v městské módě. Odhaluje našemu okolí všechny karty, prezentuje nejen naše tělo, ale i obsah našich kabelek a jednotlivých vrstev oblečení. A protože je tento trend odvážný a kontroverzní stačí mít plastový anebo průhledný jen jeden prvek, například podpatek na botě a váš styling ihned vypadá super trendy.

Transparentnost na mole

STEVE MADDENSILVIAN HEACHMANGOLIU JO

Neutichající zájem o transparentnost je viditelný již několik sezón. Ale až nyní propukla šílenost! V kolekcích značek Balmain, Fendi anebo Burberry se to jen hemžilo průhlednými tkaninami, z kterých jsou ušité rukávy i spodní části sukní a šatů. U mnoha fashion kousků jsou průhledné detaily zejména v oblasti výstřihů, zad a břicha. Avšak jeden materiál oslavuje toto léto triumfální comeback – transparentní plast. Jsou z něho vyrobeny trenčkoty a Céline a John Galliano oslavovali tento materiál plejádou plastových tašek. A i když tyto módní vychytávky připomínají plastové tašky z obchodů, všem milovníkům módy se dostaly pod kůži.

Plastové transparentní vysoké podpatky – must have kousek léta!

Plastové šílenství zasáhlo i další sekci fashion světa. Nesmíme zapomenout na nejdůležitější prvek tohoto trendu a tím jsou průhledné boty. Plastové boty, vysoké podpatky, sandály i elegantní lodičky se již objevily dokonce i ve stylingu Kim Kardashian. Reálny boom však přichází až nyní, když je značka Chanel použila na své módní přehlídce.

A které modely jsou nejvychytanější? Jako první bodují boty s průhledným podpatkem, které okamžitě přitáhnou pozornost. Módní nadšenci ocení celé transparentní boty, ale ty vám v horkých dnech nedoporučujeme. Za pozornost však stojí plastové podpatky, které jsou skvělým doplňkem každého stylu. Masivně osloví dámy, které sledují nejnovější trendy a ty které oceňují klasiku. Kromě estetických vlastností, plastové podpatky prodlužují nohy, a dokonce i ty štíhlé. Díky použitému materiálu je můžete vzít ke koktejlovým šatům, ale i s roztrhanými džínami. Jestliže se obáváte, že plastový povrch bude matný a pokrytý vlhkostí, vyberte si poloprůhledné podpatky s platovými vložkami, v kterých se budete cítit pohodlně po celý den.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek