Čtení na 4 min 19 Kvě 2017

Brunch s Answear.cz

Autor: Karolína
Čtení na 4 minuty

Jak perfektně začít sobotní ráno? Answear.cz ve své nové výdejně ukázal, jak na to. V sobotu 13.5. se v nové výdejně Answear.cz splnil tajný sen každé ženy – všechny ranní povinnosti a úkony převzal do své režie tým Answear a dopřál tak zúčastněným bezstarostný a poklidný začátek víkendu. Mezi zúčastněnými byly přední české blogerky Bloges Robes, World needs Blondes, Time to Fit a spousty dalších!

 

Hlavním bodem dopoledního brunche bylo představení nové výdejny Answear. Její krásný design a výhodná poloha v centru Prahy tak přímo vybízejí k návštěvě. Výdejna slouží k osobnímu převzetí balíčků, které se zákazníci mohou na místě vyzkoušet a koupit jen ty, které se jim líbí.

 

 

Na módním ránu nechyběla přehlídka trendy letních šatů Kiss My Dress, které jsou autorským počinem Answear. Kiss My Dress je značka pro mladé, sebevědomé ženy, které se chtějí cítit pohodlně a žensky zároveň. Na závěr celého dopoledne byla připravena stylingová soutěž, jejíž účastníci měli za úkol dotvořit outfit s metalickou midi sukní.

 

 

Answear ví, co mají blogeři nejraději – módu, styling, líčení a lahodné jídlo. A protože se jednalo o příjemně strávený čas v dobré společnosti, nechyběly ani polaroidové fotky pro ještě lepší vzpomínky.

Připravený byl bohatý brunch od White Circus, kteří spadají do věhlasné rodiny Ambiente. Výdejnu tak provoněla vůně čerstvých waflí, croissantů a kávy, která postavila pevné základy pro skvělou atmosféru celého dopoledne. Dále se podávaly sladké a slané věnečky s čokoládovými tartaletkami, jako lehčí verze byly připraveny jogurty s domácími marmeládami, granolou a čerstvým ovocem. Jedné z nejdůležitějších úloh – líčení – se ujaly zkušené dámy z Clinique. Mimo svěžího, dlouhotrvajícího make up představily také letní novinky a nezbytnosti, jež nesmějí chybět v kabelce žádné ženy. Vlasové úpravy se zhostil Beauty Bar by Bára a bohaté dámské hřívy zapletl do trendy copánků. A protože ráno s Answear nelze pojmout jinak než stylově, nechyběl ani DJ! Jeho chytlavý hudební doprovod tak rozvlnil celou výdejnu.

Protože se jednalo o převážně ženské dopoledne, nemohly chybět krásné luční květiny, které ještě více zútulnily interiér výdejny.

Po takovém to ránu se do víru města vyráží ještě lépe!

 

Přečtěte si další článek