Čtení na 2 min 08 Říj 2021

Čas na Female Revolution!

Autor: Markéta
Čtení na 2 minuty

Čas na změny, čas na Female Revolution! – uvolněte svou vnější sílu, vyjádřete svůj vlastní názor a ukažte, co s novou kolekcí answear.LAB dokážete.

Udělejte ve svém šatníku revoluci!

Female Revolution je grungeová kolekce s městským, nadčasovým charakterem. Základem jsou modely z přírodní kůže: oversized trenčkot, klasická kožená bunda, košile nebo široké kalhoty s vysokým, výrazně označeným pasem. Kolekce answear.LAB nabízí také kožené šaty: minimalistické s dlouhým rukávem, stejně jako sako, které můžete nosit i jako vestu. Nebojte se přírodní kůže – je to odolný materiál, který s věkem získává vznešenost, a pokud se o něj budete řádně starat, zůstane s vámi po mnoho sezón. Vyplatí se investovat do kvality a odolnosti!

Kožené kousky kolekce jsou doplněny grafickými černobílými kostkovanými nebo pepitovými svetry, oversized košilemi a sepranými džíny – naprostá nutnost posledních sezón.

Kolekce answear.LAB – jak jí správně nosit?

Siluety prezentované v kolekci zdůrazňují sílu a rebelskou povahu. Zkombinujte ženské modely s těžkými mokasíny, derby botami, šněrovacími botami nebo botami na podpatku. Výrazné prvky budou působit ve váš prospěch a umožní vám vyjádřit se na 100%.

Přečtěte si další článek