Čtení na 3 min 01 Dub 2021

Dejte si do těla a hoďte se do formy v novém sportovním outfitu

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Sluníčko nás táhne ven a probouzí v nás touhu a chuť zlepšit si formu. Pro svou oblíbenou disciplínu si vyberte to nejlepší. Vybrali jsme pro vás nejnovější sportovní oblečení a doplňky.

Po svátcích jara nás čeká další oslava v podobě Mezinárodního dne sportu. Oslavte ho tréninkem, vraťte se k dobrým sportovním návykům a zapracujte na své kondici, protože ve zdravém těle je zdravý duch. Bez ohledu na to, zda plánujete cvičit doma nebo venku, připravili jsme pro vás několik sportovních stylů – praktický, odpovídající trendům a zároveň pohodlný. Váš trénink se stane skutečným potěšením.

Začněte se sportovní obuví

Nemusíme vám připomínat důležitost správně vybrané obuvi. Tenisky vhodné na trénink by měly být pohodlné a vhodné pro vaši nohu. Stabilní (nejlépe s protiskluzovou podrážkou), lehké a tlumící nárazy. Můžete si zvolit další parametry v závislosti na sportu, kterému se věnujete – některé boty budou vhodné pro domácí fitness, jiné budou dobře fungovat při běhu na tvrdém povrchu. Věnujte pozornost tomu, zda plánujete cvičit doma nebo v terénu – pokud se zaměřujete na outdoorový trénink počítejte i s obuví odolnou proti vodě a s možností snadného odstranění nečistot z jejího povrchu.

ON-RUNNING / REEBOK / ADIDAS ORIGINALS

ADIDAS PERFORMANCE / ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY / UNDER ARMOUR

UNDER ARMOUR / ADIDAS ORIGINALS / UNDER ARMOUR

ADIDAS ORIGINALS / PUMA  / ON-RUNNING

Co si obléci na trénink doma?

V minulosti vaše dobrodružství se sportem začalo domácím tréninkem. Nemůžete jen tak cvičit fitness, praktikovat jógu nebo cvičit s vlastní váhou – potřebujete pokaždé rozcvičku a na každý druh aktivity vhodné a neomezující oblečení. Ať už si vyberete obtažené tričko a legíny nebo volnější tepláky, je to jen na vás a vašich preferencích. Pokud chcete spálit kalorie ve společnosti nejnovějších trendů, vyberte si sportovní crop top a cyklistické šortky. Mužům i ženám se bude líbit například dlouhý rukáv se zipem u krku a výrazné kontrastní barevné kombinace sportovního oblečení inspirované 80. a 90. lety.

NIKE / GUESS / ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

CHAMPION / GUESS / NIKE

UNDER ARMOUR / ADIDAS ORIGINALS / ADIDAS ORIGINALS

ADIDAS ORIGINALS / PUMA / ADIDAS PERFORMANCE

Sportovní oblečení a užitečné doplňky

Jarní počasí je jako stvořené pro outdoorové sporty. Můžete běhat kratší i delší trasy, jezdit na kole, věnovat se trochu uvolněnější chůzi nebo využít přírodní posilovnu v parku. Kromě standardního setu sportovní obuvi, šortek nebo legín a topu, se v chladnějších dnech vyplatí přidat ještě i mikinu nebo bundu s dlouhým rukávem. Hned po tréninku se také osvědčí teplejší svrchní oděv – větrovka nebo lehká bunda do deště, budou perfektní volbou v chladnějších dnech. Z potřebného příslušenství pomáhá v krizových chvílích láhev s vodou nebo potítko, které vsákne přebytečný pot. Nezapomeňte se chránit před sluncem pomocí brýlí s UV ochranou a kšiltovky. Stačí už jen sbalit telefon a další malé předměty do ruční tašky nebo si vezměte rovnou s sebou batoh.

CHAMPION / CAMELBAK / ADIDAS ORIGINALS

ADIDAS ORIGINALS / MYGA / FILA

CALVIN KLEIN PERFORMANCE / NIKE / CONVERSE

NIKE / CAMELBAK / ADIDAS ORIGINALS

Přečtěte si další článek