Čtení na 3 min 26 Bře 2021

Přivítejte jaro stylově s novými botami a doplňky!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

S příchodem jara oživujeme náš šatník nejen módním oblečením, ale i doplňky. Už víte, co si dáte do svého módní košíku? Prohlédněte si náš přehled stylových doplňků, které tuto sezónu musíte mít!

Vykročte k létu správným krokem

Začínáme přehledem jarních doplňků – v první linii boty. Na rozdíl od prvního dojmu, nejmódnější modely této sezóny nelze rozhodně označit za nudné. Ti z vás, kteří se stále těžko loučíte se zimními modely, si můžete zvolit lehké kožené nebo lakované boty se čtvercovou špičkou a viktoriánským podpatkem, které budou dokonale ladit s trenčkotem i s koženým kabátem. V teplejších dnech vsaďte na lodičky s geometrickými podpatky, pantofle se zajímavým propletením a boty zdobené řetízky. A nezapomeňte přitom na další, obvykle jarní modely. Robustní mokasíny zaujmou masivní platformou, zatímco tenisky odkazují na slavné retro modely z 80. a 90. let.

KARL LAGERFELD / KARL LAGERFELD / KARL LAGERFELD

VAGABOND / MANGO / GUESS

ALDO / TOMMY HILFIGER / VAGABOND

CALVIN KLEIN JEANS / KARL LAGERFELD / EMPORIO ARMANI

Nejmódnější jarní kabelky

Jaro musíte přivítat s kabelkou v ruce! Nejkrásnější modely jsou tkané, zdobené řetízky a reliéfní nebo prošívanou texturou. K dispozici jsou také velké clutch, lichoběžníkové tvary a XXL nákupní tašky – všechny jsou ve svěžích, šťavnatých barvách. Pánové, pokud chcete zůstat v kurzu, můžete si zvolit ledvinku, která se již několik let drží na módním vrcholu. Toto jaro ji nosíme nejen kolem pasu, ale i nonšalantně přehozenou přes rameno. Nezapomínejte přitom i na multifunkční pánské tašky přes rameno kam se vejdou klíče, peněženka i další nezbytnosti.

MANGO / PINKO / FURLA

FURLA / KATE SPADE / GUESS

TRUSSARDI JEANS / TOMMY HILFIGER / DOUGHNUT

LACOSTE / HUGO / GUESS

Někdy slunce, jindy déšť

Když vycházíte z domu v deštivý den, věnujete pozornost deštníku, který si vezmete s sebou? Pokud ne, měl by se tento užitečný doplněk stát součástí vašeho outfitu. Můžete být jako anglická královna a vždy si zvolit deštník, který ladí s barvou vašeho celkového vzhledu, nebo sáhnout po něčem efektním jako intenzivní barva, logo nebo potisk imitující vzor na šátku. Buďte připraveni na proměnlivé počasí na jaře: v tomto období se vám jistě osvědčí už i sluneční brýle. A které jsou horkým trendem? Mandlové, čtvercové a kulaté rámečky vítězí, přičemž inspiraci čerpáme stejně ze všech desetiletí od 60. do 90. let.

MOSCHINO / KARL LAGERFELD / MANGO

MAX&CO / KARL LAGERFELD / MANGO

POLO RALPH LAUREN / TOMMY HILFIGER / CALVIN KLEIN

VANS / RAY-BAN / RAY-BAN

Na detailech záleží

Naplánujte si svůj styl do nejmenších detailů! Kromě bot, kabelek, čepic a brýlí se vyplatí mít i několik stylových drobností jakými jsou šperky, pouzdra na telefony nebo kožené doplňky. Připravte se na módní dekorace z malých barevných korálků a mušlí, díky kterým se ještě rychleji přiblížíte k létu. Oceňujete elegantnější styl? Šperky ze silnějších řetízků jsou nepopiratelným hitem sezóny. Kalhoty nebo džínovou sukni je možné doplnit páskem – jednoznačně s výraznou abstraktní sponou. Můžete si ještě zvolit designové hodinky, vyzbrojit se telefonem s efektním pouzdrem a jste připraveni na skvělý jarní výlet!

MANGO / SWAROVSKI / GUESS

SWAROVSKI / PINKO / PINKO

DIESEL / EMPORIO ARMANI / TOMMY HILFIGER

DIESEL / FOSSIL / POLO RALPH LAUREN

Přečtěte si další článek