Čtení na 2 min 09 Úno 2023

Determined to rise – odhodlání je vaše druhé jméno!

Autor: Markéta
Čtení na 2 minuty

Na tomto světě neexistuje síla, která by se vyrovnala odhodlané ženě! V nejnovější kolekci „Determined to rise“ značka Answear.LAB slaví všechny ženy, které i přes pády a četné nepřízně, vždy vstanou a jdou dál!

Co všechno jste ochotny udělat, abyste dosáhly svých snů? Cesta k vytouženému cíli vede klikatými uličkami pochybností. Vzdáte se a necháte to jít? Nebo se možná otřesete a sebevědomým krokem půjdete dál a vezmete si zpět, co je vaše?

Odhodlaná žena se nikdy nevzdává

Příliš sebevědomé na to, abyste měly pochybnosti, příliš optimistické na to, abyste se bály, a příliš odhodlané na to, abyste byly poraženy – to jste vy. Bez ohledu na to, kdo jste, odkud pocházíte nebo jaký životní styl vedete, nezůstanete ušetřeny chvil strachu, deprese či pocitů beznaděje. Všichny to zažíváme. Někdy je jediným přáním jít někam daleko, zmizet, všechno zahodit. Takové pocity jsou v pořádku, ale jen na chvíli. Je třeba získat odstup, je důležité nestagnovat. Chcete si užívat života? Nemůžete dovolit, aby vás obtížné zkušenosti zlomily a ovládly. Nemůžete se vzdát.

Vaše odhodlání je přítel

Odhodlání je to, co udává tempo, žene vás vpřed. Pomáhá vám postupovat navzdory obtížím, neúspěchům a různým překážkám, se kterými se setkáváte na cestě za dosažením svých cílů. Odhodlání je jako váš nejlepší přítel. Odklání vás od pokušení, která by vám mohla být překážkou, povzbuzuje vás a motivuje.

 

Není větší síly než žena odhodlaná vstát. Dělejte si věci po svém! Odhoďte své obavy, využijte svůj talent, důvěřujte intuici a zapomeňte na logiku. Answear.LAB vás povzbuzuje. Objevte kolekci „Determined to rise“, věnovanou těm, které neustále bojují.



Přečtěte si další článek