Čtení na 3 min 03 Bře 2023

Sesterstvo je síla! Sesterstvo je budoucnost! Limitovaná kolekce SISTERHOOD by Answear.LAB

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

Answear.LAB dokazuje, že podpora žen není mýtus. Nejnovější limitovaná kolekce SISTERHOOD, která spojuje svět módy, hudby a umění, oslavuje ženské přátelství a vzájemnou solidaritu.

Ženy mají obrovskou moc a umí ji využít, proto s nimi spolupracujeme. Spojujeme naši sílu a talent, abychom pomohli, podpořili a iniciovali věci, které jsou pro ženy důležité. Kráčíme ruku vruce, jako sestry. Sdílíme společné zážitky, když je třeba, povzbudíme se, motivujeme se abojujeme za společné i vlastní cíle, sny a touhy. Takovou vizi sesterstva představuje i limitovaná kolekce Answear.LAB.


Kolekce plná sesterské síly

Každá z nás si může obléknout co chce, bez trapných pohledů či slov kritiky, padajících z rtů jiných žen. Jsme sestry a stylem, beze slov, můžeme vyjádřit, kdo jsme. Proto v kolekci SISTERHOOD najdeme spoustu odkazů a skrytých symbolů odkazujících na sesterstvo. Růžová barva – dominantní barva kolekce, symbolizuje bezpodmínečnou lásku a porozumění, které by ženy k sobě měly mít. Růžová je romantická a intimní zároveň, v psychologii barev je znakem naděje – dává pocit, že všechno bude v pořádku. Růžová je také vlajkovou barvou návrhářky a módní ikony Elsy Schiaparelli, jejíž tvorba inspirovala designéry Answear.LAB. V kolekci SISTERHOOD se energický odstín šokující růžové objevuje na kožených kabátech, saténových šatech, týlních sukních a dámských kostýmech. Doprovází ho uklidňující denimově modrá a futuristická stříbrná, odkazující na budoucnost a sféru našich snů. Nezáří jen poutavé nášivky na džínách a džínových katanách či šperky doplňující stylizace, ale také oblečení: stříbrné bombery, motorkářské bundy, topy a sukně.

SISTERHOOD je síla!

Sesterstvo ovlivňuje každý aspekt života, a proto kolekce SISTERHOOD daleko přesahuje svět módy, pojí se s hudbou a uměním. Každá z těchto oblastí se vzájemně ovlivňuje a může být nositelem důležitých hesel a jiskrou pro iniciování změn ve společnosti. Kampaň SISTERHOOD je také multidimenzionální a spojuje ženy plné síly a které se dennodenně navzájem podporují. Důležitým bodem kolekce jsou trička a mikiny s tištěnými kolážemi od Anie Glik – talentované polské umělkyně, která spolupracovala s největšími módními domy. Ania Glik speciálně pro Answear.LAB vytvořila sérii 6 digitálních koláží se slogany vyjadřujícími sílu sesterstva. Symboly sesterstva, jako jsou sepnuté ženské ruce, se zde objevují vedle sloganů „STAND BY YOUR SISTER“, „SISTERHOOD GIVES YOU POWER“ nebo „HELP ONE ANOTHER IS PART OF SISTERHOOD RELIGION“. Ať se toto poselství o síle sesterství nese daleko a dlouho!

Přečtěte si další článek