Čtení na < 1 min 10 Čvn 2019

DOKONALÁ KABELKA NA LÉTO – HANA / fashioninspobyhana

Autor: Nicole
Čtení na < 1 minuty

Pinko kabelku jsem si přála již dlouho a když jsem viděla, že na Answear jsou tyto kabelky k dostání dlouho jsem neváhala. Na léto je bílá kabelka skvělá a letos je navíc tato barva trendy.

Vypadá skvěle k opálené kůži a snadno ji zkombinujete, protože v létě nosíme nejčastěji světlé a pastelové barvy. Většina Pinko kabelek má výraznou sponu a část z nich také zdobení, takže pokud milujete jednoduché outfity, pak si určitě pořiďte výraznější kabelku, která Váš outfit rozzáří.

Já osobně miluji kabelky s dlouhým uchem, které můžete nosit cross a nebo přehozené na jednom rameni, jsou mnohem praktičtější něž ty do ruky, nosit totiž kabelku celý den v ruce, upadla by mi už po poledni.

Já osobně jsem zvolila větší bílou kabelku značky Pinko na dlouhém uchu s výrazným zlatým kovem, hodí se jak ke sportovním outfitům tak k elegantním.

Pokud se však bílé barvy bojíte, pak sáhněte po světle růžové nebo baby modré, i tyto barvy jsou na léto jako dělané a skvěle je zkombinujete.

Vybrala jsem pro Vás podobné letní kabelky světlých barev, kterým se dá jen těžko odolat. Hodí se k letním šatům, do města i do práce, k šortkám i klasickým riflím a bílému tričku.

PINKO / PINKO / LIU JO / MANGO

SILVIAN HEACH / PIECES / PINKO / PINKO

Přečtěte si další článek