Čtení na 3 min 01 Srp 2018

HLEDÁTE PERFEKTNÍ ŠATY NA SVATBU? VÍME, JAK NA TO

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Pozvánku na svatební hostinu již máte několik dní a vy se trápíte, jak správně vykouzlit svatební styling? Jednoduše vsaďte na šaty. Nabízíme vám ty nejaktuálnější tipy, díky kterým se budete bavit až do úsvitu!

Šaty, pokud jste pozvána jako host, jsou tím nejjednodušším a nejefektivnějším řešením. Zdůrazňují ženské křivky, působí elegantně a velmi půvabně. Samozřejmě, podmínkou je najít ten správný střih, který vám sedne jako ulitý. Ale jak to udělat, abyste se v tom množství modelů neztratily a neodešly z obchodu nakonec bez šatů? Nebojte se, namíchali jsme vám správný koktejl, ve kterých se určitě nebudete mezi pozvanými cítit jako šedá myška.

ŠATY / SANDÁLY / NÁUŠNICE

Pastelové barvy

Je přímo nevhodné, abyste se objevily v bílém, samozřejmě pokud nejste nevěstou. Pro dámy i dívky, sledující módní trendy, budou výbornou alternativou pastelové barvy. Tmavé róby, těžký taft či lesklý satén – odložte do spodní části šatníku! Právě půvabné a jemné odstíny růžové, lila, béžové nebo modré jsou základem romantického a ženského looku, který vládne tomuto letu.

ŠATY / SAKO / KABELKA / NÁUŠNICE

Krajka a tyl

Která z nás nemá ráda rafinovanou krajku a neobdivuje krásně vyšívané motivy? Pokud jste dostaly pozvánku na svatbu máte příležitost, abyste právě vašim výběrem ukázaly lásku k tomuto typu zdobení a textilii. V kombinaci se světlou barvou tak získáte elegantní, ale ne kýčovité stylizaci. Dokonce i malý detail tohoto prvku povznese každý kousek na královskou úroveň! Můžete si vybrat verzi šatů vyrobených výhradně z krajky nebo variantu, když se na šatech objeví jen jemné dekorace ve formě krajkových nebo vyšívaných rukávů. V každých z nich však budete vypadat skvěle.

ŠATY / NÁUŠNICE

ŠATY / NÁUŠNICE

Střední délka

A teď jeden podstatný detail. V této sezóně se modely sukní i šatů opět vrátily ke střední délce, díky čemuž se vaše postava opticky prodlouží a zároveň vás midi styl zeštíhlí, jelikož vyniknou vaše nohy. Navíc vás při zábavě neobtěžuje žádný kus látky a vy si můžete do sytosti užít tanec i společnost. Myslete také na podpatky a diskrétní šperky. A na závěr, stačí vše zkontrolovat v zrcadle, pochlubit se, jak dobře vypadáte a hurá mezi svatebčany.

ŠATY / NÁUŠNICE

ŠATY  / NÁUŠNICE / ŠATY / NÁUŠNICE

ŠATY / NÁUŠNICE

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek