Čtení na < 1 min 06 Srp 2018

BEZ KLOBOUKU SE V LÉTĚ NEOBEJDETE – BARBORA, WWW.NAKUPUJSEMNOU.CZ

Autor: Nicole
Čtení na < 1 minuty

Klobouk je doplněk, který z každého outfitu dokáže udělat takový, který má šmrnc. Sluší každé ženě, jen je potřeba najít ten pravý!

Já si klobouky v poslední době velmi oblíbila, protože zkrátka celý outfit doladí. Přes léto je to můj absolutní must have. Mám na mysli ten slaměný, samozřejmě. Na dovolené jsem ho vlastně nesundala z hlavy. Kromě toho, že i obyčejný a nudný outfit promění ve stylový, chrání vás před sluníčkem, a když vaše vlasy nemají dobrý den, hezky je schová, a tak můžete dělat jakoby nic.

Ke slaměnému klobouku se dá v létě vymyslet nespočet kombinací. S jednoduchým bílým topem a vysokými džínovými kraťasy na obhlídku do města. S maxi „boho“ šaty a zlatými doplňky na pozorování západu slunce. S koktejlkami na romantickou večeři. A samozřejmě na pláž, tam přece klobouk nesmí chybět.

Klobouků se nosí nespočet druhů, ať už ty široké, za kterými se budete ladně skrývat a skrze černé sluneční brýle pozorovat vlny moře nebo velmi oblíbený fedora klobouk, ve stylu Indiana Jones, se zaoblenými kraji. Léto je hravé, a proto buďte své a klobouk si zkuste upravit podle sebe. Můžete na něj připevnit korálky, vyšít nějaký letní nápis nebo obvázat šátkem a klobouk si tak přizpůsobit zvolenému outfitu.

ANSWEARANSWEAR / PIECESANSWEAR / PARFOIS

ANSWEAR / ETAM / MANGO / ANSWEAR / NAOKO

Přečtěte si další článek