Čtení na 3 min 16 Pro 2022

I can and I will – proti pravidlům

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

V těžkých časech je důležité zůstat odhodlán, důvěřovat své intuici a hlavně věřit ve své schopnosti. A co pravidla? Ta je někdy lepší ignorovat a určit si vlastní. Slova „MOHU a BUDU“ jsou aktuálním mottem značky Answear.LAB.

Dopřejte si chvilku relaxu po setkání s přáteli. Usaďte se v křesle se sklenkou prosecca a ciťte se jako skutečná královna. Netrapte se tím, zda vaše šaty správně sedí, jestli se nemačkají nebo neodhalují o 2 centimetry více než by měly. Je to jen váš čas a váš život. Buďte sebevědomá a nestarejte se tolik o všechna pravidla.

If you obey all the rules, you miss all the fun

I can and I will – nová kolekce Answear.LAB

Při vytváření kolekcí Answear.LAB ženám přizvukujeme, aby byly odvážné při plnění svých snů a plánů. Nebojte se konfrontovat své myšlenky s realitou. Nekroťte v sobě svoji energii jen proto, že někdo má konzervativnější pohled na život. A stejně se nebojte dělat i chyby. Pokud se bojíte a jste nejistá při rozhodování, odpovězte si na otázku: „Co by asi udělala osoba, kterou chcete být, na vašem místě?”

Kolekce I can and I will vybízí popustit uzdu své fantazii a nutí zamyslet se nad odvahou, soběstačností a sebevědomím. Představte si, že se rozhodujete úplně sama, aniž byste kohokoli žádala o povolení nebo někomu něco vysvětlovala. Následujte svou intuici bez výčitek a dělejte to, co je pro vás důležité. Realizujete své vlastní touhy a nedejte na lidi, kteří se snaží uhasit vaše nadšení.

Zazáříte ve vlastních pravidlech

I can and I will – aplikujte například, když si oblékáte saténový růžový oblek. Kolekce Answear.LAB byla připravena s ohledem na přicházející vánočně-silvestrovské období, během kterého se můžete cítit elegantně a sexy, a přitom zůstat uvolněná. Lesklé materiály s obtaženými střihy a sytými odstíny růžové, lahvově zelené a černé zaručeně zazáří. Třešničkou budou šperky: odvážné a výrazné, takové, které vyniknou a upoutají pozornost. Ať jsou všechny oči na vás!

 

Přečtěte si další článek