Čtení na 2 min 04 Led 2023

She is magic – okouzlujte, věřte, inspirujte

Autor: Markéta
Čtení na 2 minuty

Tohle není příběh o obyčejných ženách. Nejnovější kolekce Answear.LAB se zaměřuje na ženy, které jsou zdrojem inspirace – tam, kde sídlí skutečný život, energie, naděje… Přestože každá je jedinečná, každá je i magická a tajemná a každá dává do popředí především svou mysl a srdce.

Věřte v magii

Během nejkratších dnů v roce, kdy nás častěji doprovází měsíční než sluneční svit, je jednodušší obrátit se směrem k tajemnému, zdánlivě nedosažitelnému, magickému. A vy co, věříte v magii? Pamatujte, můžete si vybrat, jestli ji vpustíte do svého života, nebo raději necháte vládnout logice, hmotě, fyzickému světu. Všechno je jen na vás! Magii můžete přijmout, tolerovat ji, zažít a nakonec ji lze i použít. Teprve tehdy pocítíte svou sílu a svobodu.

If you do not believe in magic, you will never find it.

Logické myšlení je užitečné, ale někdy stojí za to naslouchat hlasu jiných smyslů. Možná je teď ten správný moment. Uklidněte svou mysl, důvěřujte své intuici. Kouzla a zázraky se dějí, stačí si kolem sebe a ve svém nitru pro ně vytvořit to správné místo.

Jste magická

Nechte se okouzlit! Kolekce She is magic byla vytvořena pro ty ženy, které se nebojí použít kouzlo ve svém nitru. Mají vůli měnit věci ve svém životě, jsou plné naděje a lásky, důvěřují své intuici, a proto statečně přijímají vše, co jim osud přinese. Neúspěchy a zakopnutí je nevystraší, spíše formují jejich charakter a obohacují jejich životní zkušenost. Mají totiž na výběr. Tarotové karty nejen rozdávají, ale je také objevují, cítí sílu a jsou připraveny na cokoliv.




Přečtěte si další článek