Čtení na 3 min 18 Kvě 2024

Inspirujte se outfity z nové kampaně: „Zahalte svůj život do vzácných věcí“

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Módou vyjadřujeme naši osobnost, životní styl, ale i naše hodnoty. Naše oblečení nabývá na významu ve chvíli, kdy si s ním spojujeme vzácné okamžiky a emoce. Inspirujte se kampaní „Zahalte svůj život do vzácných věcí“ a objevte své výjimečné kousky na Answear.cz.

Co takhle obléknout do nejkrásnějšího okamžiku, který jste v životě zažili? Například když jste si splnili svůj největší sen, povýšili vás v práci nebo jste jeli na vytoužený výlet. Věci nás provázejí při každé z těchto důležitých událostí. Skrývají v sobě kombinaci emocí a vzpomínek. Když se znovu zahalíme do oblečení, ve kterém jsme zažili něco výjimečného, můžeme znovu prožít tento vzácný okamžik.

 

Chtěla bych se zahalit… do hebkého mechu temného lesa

Styly, které připomínají dotek hebkého lesního mechu jsou přímo stvořené pro milovníky oblečení z přírodních materiálů. Pokud k nim patříte i vy, rozhodněte se pro lehké a vzdušné kreace. Vyberte si  například šaty značky Marella. Obsahují lněná vlákna, která jsou vyrobená udržitelnými výrobními postupy, čímž se snižuje jejich dopad na životní prostředí. Díky krásné béžové barvě, záhybům a vypasovanému střihu se budou hodit pro jakoukoli příležitost.

A výjimečně se budete cítit také v kreaci značky Herskind z flitrové látky. Rovný střih, dlouhé rukávy a klasický kulatý výstřih dohromady vytvářejí styl, který je ideální pro významné události, na které budete ještě dlouho vzpomínat.

 

Chtěla bych se zahalit… do hejna ptáků, které by mě zaneslo zpět k záři města

Chcete se cítit ležérně, pohodlně a zároveň trendy? Zvolte kožený vzhled, oversize střih a nebojte se třásní. Základ tohoto looku postavte na černých zvonových kalhotách s vysokým pasem. Model s vysokým pasem italské značky Patrizia Pepe z imitace kůže je ideální volbou. Zkombinujte je s košilí, topem nebo klasickým tričkem a doplňte koženou bundou od značky Herskind s charakteristickými třásněmi. Volný střih zajistí naprostou volnost pohybu a dodá celému outfitu lehkost.

Doplňte ji těmi správnými doplňky. Na jaře si obujte černé kožené žabky s ozdobným zlatým podpatkem od Vandy Novak. Vzhled zakončete značkovými slunečními brýlemi Off-White obdélníkového tvaru s lehce zabarvenými jantarovými skly.

Chtěla bych se zahalit… přesně do tohoto okamžiku

V životě jsou chvíle, které byste si přáli prožít znovu, i kdyby jen na okamžik. Představte si, že si oblékáte zlaté rozevláté šaty Pinko. Dokonalé pro zvláštní příležitosti, večerní vycházky a nezapomenutelná setkání. Možná to jsou přesně ony, které vám budou již vždy připomínat chvíle, které jste v nich zažili.

Pro slunečné jarní dny zvolte bavlněné košile. Jemné a vzdušné materiály s volnějšími střihy vám zajistí pohodlí a styl. Doplňte je slaměným kloboukem, malou kabelkou, kterou si můžete vzít všude s sebou, nebo nejmódnějšími balerínami této sezóny. Prožijte své oblíbené životní okamžiky se stylem, který si sestavíte přesně podle svých představ.

Přečtěte si další článek