Čtení na < 1 min 13 Lis 2017

Jak se běhalo výherkyni FB soutěže s Running2.cz

Autor: Nicole
Čtení na < 1 minuty

V jedné z našich Answear soutěží vyhrála Martina z Rožnova pod Radhoštěm běh s blogery a ambasadory běžeckých značek na Answear.cz – se Soňou a Michalem z Running2.  Jaké to bylo a jak si běh užila?

Běhání je teď velmi oblíbené. Jak by ne – krásně čistí hlavu, dělá dobrou náladu, zvyšuje fyzičku a také dokonale zpevňuje postavu. Když jsme v září vyhlásili soutěž o běh, zájem byl veliký. Jednou z výherců se stala Martina. Je to výživová poradkyně, ve svém volném čase se věnuje volejbalu a běhání má jako skvělý trénink. A protože Soňa s Michalem byli zrovna na běžeckých závodech ve Velkých Karlovicích, které jsou od Rožnova, kde Martina žije kousek, zaběhali si právě tam.

Předpověď na neděli byla – déšť. V sobotu dostali od Martiny sms: Běží se v každém počasí, i když bude pršet?“ Jejich odpověď zněla ano – běháme za každého počasí.

V neděli předpověď nelhala – opravdu pršelo. Martina přijela se svojí kamarádkou Janou. Hned se pustili do běhu. Když běžíte, tak se člověk zahřeje a není mu zima, ani i když je mokrý. Nejprve seběhnout z kopečka – Michal ukázal, jak z něj běhat, tak, aby člověk šetřil síly a nenamáhal stehna. Pak se protáhli a dali si pět kilometrů v nádherné, i když mokré přírodě Valašska. To ovšem nic neubralo na dobré náladě a společné radosti z běhu.

Pak už jen předali malou cenu a u dobré kávy v teple a suchu si popovídali o běhání, které všichni milujeme!

Přečtěte si další článek