Čtení na 3 min 07 Pro 2018

JAK SE OBLÉCI NA VÁNOČNÍ PÁRTY?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

3, 2, 1…..a jsou tady Vánoce! Pokud stále váháte, co na sebe během vánočních večírků, přijměte pozvání na malou módní ochutnávku.

Svátky jsou za rohem a s nimi začíná i sezóna akcí. Firemní, rodinné, či s přáteli. Jak se připravit, abyste nejen dobře vypadali ale i se bavili? Inspirujte se naší nabídkou a vyberte si outfit, který odpovídá nejen vašemu stylu, ale i události na kterou se právě chystáte.

Pohodlně a elegantně

Pokud přehnaná elegance není vaší silnou stránkou, můžete svým následujícím výběrem na vánoční akci, zabít dvě mouchy jednou ranou. Klíčem je klasické oblečení: bunda, košile, golfový svetr a kalhoty chinos. Vsaďte přitom na diskrétní, nepříliš výrazné potisky, například káry, tmavé barvy a poddajné tkaniny, které vyniknou na vaší postavě.

sako PREMIUM BY JACK & JONES / košile MEDICINE / svetr PIERRE CARDIN / kalhoty JACK & JONES / pásek MEDICINE

sako SELECTED / vesta MEDICINE / svetr PREMIUM BY JACK & JONES / kalhoty MEDICINE / mokasíny STRELLSON

Svetry

Svetr může být stejně elegantní jako bunda či oblek. Jediné, co musíte udělat, je vybrat si hladký a kvalitní model, na kterém se vám nebudou tak brzy vytvářet žmolky. Pokuste se experimentovat s výraznou barvou, jako je červená, kterou můžete kombinovat s bílou košilí a klasickými černými kalhotami. Tato hra s čistými barvami a kontrasty vám poskytne bezstarostný image elegance.

sako SELECTED / svetr PRODUKT BY JACK & JONES / mokasíny JOOP! / kalhoty MANGO

košile PIERRE CARDIN / sako TRUSSARDI JEANS / kravata MANGO / svetr S.OLIVER / kabát SCOTCH & SODA

Extravagantní oblek

Co se běžně považuje za nejvýraznější formu mužského stylu? Přeci oblek! Pokud však nemáte pro konkrétní událost reprezentativní dresscode, doporučujeme jít trochu do stylu crazy. Vánoce jsou kouzelné chvíle, a proto je povolena určitá shovívavost. Kostkovaný oblek nebo zajímavá barva, spojená se vzorovanou košilí, je návrhem pro pány, libující si v trendech proslulého Pitti Uomo.

kalhoty MEDICINE / sako MEDICINE / vesta MEDICINE / košile PIERRE CARDIN

Osvědčená klasika

Pokud módní experimenty nejsou pro vás, tak tmavomodrý oblek, bílá košile a motýlek jsou velmi slavnostní a ideální pro firemní nebo rodinnou večeři. Tento fashion set vám také poslouží i během nadcházejícího Silvestra a později ho určitě použijete i při jiných slavnostních událostech.

sako TRUSSARDI JEANS / košile PIERRE CARDIN / motýlek MANGO / kalhoty SCOTCH & SODA / pásek CALVIN KLEIN / mokasíny STRELLSON

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek