Čtení na 3 min 15 Lis 2018

JAK SE STÁT MĚSTSKÝM NOMÁDEM? PORADÍME VÁM, JAK BÝT STYLOVÝ!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Pokud máte rádi toulky městem v módním stylu, pak je trend City Nomad stvořený právě pro vás! Inspirujete se, co by měl váš šatník obsahovat, abyste se stali skutečným městským nomádem!

Městský nomád je aktuální trend. Vychytaný a prezentovaný i na módních molech Diora či Isabel Marant. Vyznačuje se přirozeností, rozmanitostí stylů a silným individualismem, založeným na komfortu s důrazem na lidové tradice. Přímo dokonalá fashion směs na podzim i zimu. Něco pro ty, kteří se chtějí cítit pohodově i uprostřed města! Nechte se tedy vtáhnout do světa módy, který je vyskládaný jak z aktuálních novinek, tak i z pohodlných kousků stylu urban nomad pro vaše outdoorové aktivity.

Vrstvení

Skutečný nomád musí mít vrstvy … samozřejmě oblečení. Nakonec cestuje po světě, je stále v pohybu a musí být připraven na vrtochy počasí. Tričko, tenký kabát a vnější svršek z ovčí kůže jsou jen jedním z našich návrhů. Hrajte si s texturami, míchejte tenké materiály s hrubými, nebojte se ani umělých kožešin. Konečně jste přece stylový cestovatel.

LEVI´S / ANSWEAR / ANSWEAR / ANSWEAR / MANGO

Obrovská kabelka

Městští kočovníci nesou s sebou své věci. A kam ty poklady zabalíte? Samozřejmě do prostorné tašky nebo batohu. Zvolený model musí být nejen praktický, ale i designérsky – odpovídající trendem této sezóny. Plastové transparentní batohy nebo se zvířecím potiskem, kabelky připomínající velké polštáře, to vše jsou vaše zavazadlové „must have“.

MANGO/ DIESEL / ANSWEAR / MEDICINE / ANSWEAR

Módní a pohodlná obuv

Co potřebujete na nekonečné procházky či dobrodružné vandry? Boty! Musí být pohodlné, teplé a zároveň odrážet modernost doby. Nejlepší jsou samozřejmě tenisky. Se středně hrubou podrážkou odkazující na styl 90. let.

SIXTYSEVEN / MANGO / FILA / NEW BALANCE / TAMARIS

Potisk

Stylingy městských kočovníků jsou různorodou směsí lidových motivů a nejnovějších hitů z módních přehlídek. Jako módní nomád nemůžete zapomenout na tyto vzory podzimu. Nezáleží na tom, zda je přenesete do svých outfitů v klasické nebo v moderní verzi. Důležité je, aby se na vás tato kombinace rozhodně objevila! Kočovníci se odvolávají na přírodu, proto si nenechte ujít zvířecí potisky a kožešinové textury. Listy, tečkované batohy, krátké kožešiny a boty z krokodýlí kůže by ve vašem šatníku rozhodně měly být. A na závěr vám nabízíme alespoň jednu věc v etno vzoru – může to být i typický kardigan s lidovým motivem nebo kalhoty s výrazným geometrickým vzorem.

MANGO / MANGO / ANSWEAR / MEDICINE / ANSWEAR

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek