Čtení na 3 min 22 Lis 2018

PARTY ANIMAL – JAK ZKROTIT ZVÍŘECÍ POTISKY

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Už se stalo! Ne každému to musí imponovat, ale v této sezoně jsou na výsluní rozmanité potisky zvířat! Jak je zkrotit, kombinovat, a především jak je nosit, abyste získali jedinečný, a přitom módní look? Nechte se inspirovat!

Leopard, zebra, nebo možná hadí kůže? Právě díky vysoce módním zvířecím potiskům se na podzim přesuneme alespoň na chvíli na safari nebo do exotické džungle. Designéři si tento výstřední motiv vzali jako klíčový trend podzimní sezóny. Už to nejsou jen drobné akcenty na oblečení. V duchu hesla čím více divokosti na sobě tím lépe se módní domy předháněly a své modelky posílaly na mola oblečené v motivech divokých šelem od hlavy až k patě. Nevynechaly ani boty, kabelky, rukavice či šátky. Krok za krokem tedy překračujeme hranice kýče, s nímž máme tyto vzory již dlouhá léta spojeny.

ANSWEAR / LIU JO / ANSWEAR / ANSWEAR / ANSWEAR

Zvířecí párty – najděte svůj stylový look

Zvířecí potisk může být pro vás riskantní, zejména pokud jste se předtím tomuto typu extravagance vyhýbali. Zdá se však, že to může být správná volba pro váš nový outfit, pokud se chystáte na párty, do klubu nebo jen oslavit svůj svátek. Odhoďte zábrany a oblečte se do hada, pantera nebo žíhané zebry! Motivy zvířat doplněné zlatými šperky, lakovanou kůží, semišovými botami či jinými chlupatými materiály, vypadají ve světle reflektorů velmi působivě a atraktivně.

ANSWEAR / MANGO / MANGO / GUESS JEANS / ANSWEAR

Jak nosit zvířecí motivy?

Při vytváření vašich nových kombinací se zvířaty v hlavní roli, je dobré dodržovat několik pravidel. Pamatujte si, že leopard dobře ladí s klasikou, jako jsou černá bunda, bílá košile nebo cigaretové kalhoty. Namísto vypasovaných kousků spojovaných s vulgárností si dopřejte odlehčený outfit. Volné halenky a šaty mohou být kombinovány s koženým páskem s přezkou, botami s pružným horním okrajem nebo s krátkou kožešinkou. Také na sebe nenaskládejte příliš mnoho barev – motivy zvířat jsou výrazné, a proto si ho dejte jako hlavní prvek, který doplníte oblečením v tlumených odstínech bílé, hnědé, béžové nebo černé.

MANGO / ANSWEAR / ANSWEAR / PINKO / GUESS JEANS

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek