Čtení na 2 min 07 Kvě 2021

Jděte za svými sny s naší limitovanou kolekcí answear.LAB

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Zvolte si nezávislost, plňte si své sny a nikdy se nevzdávejte – nejnovější limitovaná kolekce answear.LAB vám dodá energii k činům a změnám. Podívejte se na moderní design a jednoduše se odvažte snít!

Kolekce s názvem „DARE TO DREAM“ je odrazem dnešní doby. Stesk po lidech, blízkosti, kultuře, módě, rušném městě ve dne a bláznivých nocích – to je nostalgické téma výše zmíněné kolekce. Je však možné vytvořit oblečení pro volný čas, které je zároveň elegantní a ztělesňuje pohodlí a smyslnost? Právě kombinace těchto dvou protikladů je podstatou této módní kolekce.

Čím vás překvapí kolekce Dare to Dream?

Kolekce answear.LAB vzdává hold ženě plné radosti ze života, odvahy a odhodlání. Právě pro ni byly vytvořeny designové komplety z kůže, smyslné šaty, sukně zvýrazňující pas, široké kalhoty a oversize košile s poutavými detaily. Soupravy oblečení lze doplnit doplňky, od ručně vyráběných kožených pásků až po kabelky, které se skvěle hodí k mnoha příležitostem. Výrobky z kolekce „Dare to Dream“ se vyznačují nejen designem, ale také ušlechtilými materiály: přírodní kůže, hedvábí, viskóza a modal, a to vše v sofistikované barevné paletě: převládá smetanová a černá s jemnými odstíny béžové, pastelově modré a šedé. Kromě hladkých saténových textur jsou k dispozici také motivy tie-dye v elegantních vzorech.

sako / pantofle / kalhoty

halenka / kabelka / šaty

Od žen pro ženy – inspirace v kolekci answear.LAB

Značka Answear.LAB vytvořila moderní dámskou kolekci, která je reakcí na současnou dobu. Inspirací jsou ikony stylu, rozpoznatelné a silné osobnosti, které se nebojí porušovat zavedené vzorce: Annie Lennox, Caroline de Maigret a Giovanna Bataglia. Při hledání nejlepších řešení sáhla značka po top trendech sezóny, aniž by opustila kvalitní a klasická řešení. Paulina Krupińska, tvář navržené kolekce, polská modelka a televizní moderátorka, Miss Polonia 2012, je známá nejen svým smyslem pro styl, ale také svou nezávislostí a vytrvalostí jít si vlastní cestou. Vzory obsažené v limitované kolekci dodávají sílu, sebedůvěru a často i jistotu a umožňují optimisticky hledět do budoucnosti. Odvažte se snít!

košile / kabelka / šaty

pantofle / šaty / šaty

Přečtěte si další článek