Čtení na < 1 min 17 Zář 2021

Přijďte na veřejnou událost „Odhalte tajemství silných žen”.

Autor: Markéta
Čtení na < 1 minuty

V rámci kampaně GIRL POWER proběhne moderovaná diskuze s ambasadorkami projektu. Všichni jste zváni!

Ženská síla – v souladu s touto myšlenkou vytvořila značka answear.LAB limitovanou kolekci oblečení, bot a doplňků. Celkový výtěžek z jejího prodeje poputuje k nezávislé Nadaci Via, která podporuje nápady aktivních lidi, kteří chtějí nějakým způsobem vylepšit veřejný prostor. Často jsou hybatelkami změn ženy, které mají ke svému okolí zvlášť blízko a přejí si, aby se v něm dobře žilo jim i jejich dětem a rodinám. Od Nadace Via mohou na svůj nápad získat finanční grant.

A my vás všechny, drazí módní nadšenci, srdečně zveme na společenskou událost „Odhalte tajemství silných žen“, která se uskuteční ve středu 22.září 2021 od 18 hodin v pražských Holešovicích v prostorách hotelu Mama Shelter.

Na co se můžete těšit?

Na setkání s inspirativními ženami, ambasadorkami kolekce GIRL POWER: Lucií Křížkovou, Lenkou Klicperovou a MUDr. Kateřinou Vackovou. Hlavním programem bude moderovaná diskuze na téma „Girl Power“ za účasti psycholožky Ph.Dr. Jany Woleské Ph.D. Těšte se na představení kolekce, malou pozornost od našich partnerů a další doprovodný program.

TAK NAVIDĚNOU V MAMA SHELTERU!

P.S. VSTUP JE ZDARMA!

Potvrďte nám svou účast, prosím, zde

Přečtěte si další článek