Čtení na 2 min 08 Kvě 2020

Letní denim

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Máte již letní džíny? Trendy této sezóny musí mít nutně tyto 3 prvky. Poradíme vám jaké.

Modré džíny

Kdybychom měli odpovědět na otázku, jaké barvy budou džíny letos v létě, pravděpodobně bychom si zazpívali s Lanou del Rey. Tuto sezónu designéři sáhli po klasickém modrém denimu a my jdeme v jejich stopách. Modré džíny jsou návratem ke kořenům a zároveň poctou jejich dlouhé historii – původně byl tento materiál v indigové verzi. Sytý modrý odstín džínů vynikne s bílými košilemi a krajkovými halenkami. Jednoduchost a čisté barvy – toto léto nepotřebujeme nic jiného.

ANSWEAR / LEVI´S / MANGO / PINKO / LEVI´S 

LEVI´S / TOMMY JEANS / LEVI´SDIESEL / MEDICINE

Roztřepený denim

Nostalgické kousky jsou hitem posledních týdnů. Na jedné straně se odvolávají na hippie styl, na druhé straně jsou odezvou na aktuální životní styl. Roztřepené džíny se objevily v kolekci Givenchy a Brandon Maxwell, později je následovaly i jiné prémiové značky. Tento trend je vidět na všech stylech džínsů: od slim až po boyfriend, konče zvonáčemi. Stejně se roztřepení ujalo i na dalších kouscích z legendární látky zlatokopů. Měly byste sáhnout po džínových sukních a šortkách s vroubkovaným lemem, jakož i po džínových bundách s roztřepenými okraji. Máte mnoho možností stylingu! Můžete si vytvořit tvrdý punkový look nebo si vyzkoušet nedbalý francouzský šik outfit.

LEVI´S / ONLY / ANSWEAR / LEVI´S / ANSWEAR

CALVIN KLEIN JEANS / MEDICINE / PEPE JEANS / ONLY & SONSPEPE JEANS

Rozšířené džíny

Zvonáče se již několik sezón snažily vyšplhat na olymp denimového trendu až nakonec uspěly! Vrátily se s ostatními klasikami 70. let, jako jsou sandály na platformě nebo halenky s mašlí či „puffy“ rukávy. Tento typ riflí jistě osloví příznivce boho stylu, protože světlé džíny se dokonale hodí i k nadčasovým prvkům oblečení jako jsou bílé halenky, trenčkoty nebo jednoduché bundy. Stačí se podívat na poslední módní přehlídku Celiny a zjistit, kolik možností poskytuje tento džínový styl. V létě je můžete nosit s žabkami, vysokými podpatky a dokonce i s teniskami. Mimochodem s jejich pomocí zeštíhlíte nohy a zdůrazníte pas. Buďte připraveny na horké letní dny a mějte po ruce zvonáče končící uprostřed lýtka.

MANGO / MANGO / HAILY´S  / ICEBERG / CALVIN KLEIN JEANS

Přečtěte si další článek