Čtení na 2 min 22 Kvě 2020

SEX PISTOLS X MARTENS – Limitovaná kolekce v rebelském duchu

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Pro fanoušky punku a silného zvuku přichází kultovní značka Martens s limitovanou kolekcí, která je symbolem rebelie a anarchie. Podívejte se, čím vás překvapí fashion edice Dr. Martens x Sex Pistols!

Móda miluje inspirace ve stylu slavných hudebních skupin, zejména těch z punkového žánru. Špendlíky, řetězy, cvočky a rebelství trvale vstoupily do repertoáru slavných značek. Pokud chcete obohatit svůj styl, pořiďte si horkou jarní novinku navrženou ve spolupráci Dr. Martens x Sex Pistols. Martensky s charakteristickým potiskem vás přinutí si okamžitě zatančit pogo!

Co vás čeká v kolekci Dr. Martens x Sex Pistols?

Martens se spojuje s punkovým hnutím od začátku, takže spolupráce s týmem Sex Pistols by neměla nikoho překvapit. Nová kolekce je poctou hudebníkům, kteří v 70. letech iniciovali rebelství na britské scéně, přinesli surový zvuk, a tak navždy vstoupili do dějin hudby. Tato kolekce odkazuje na známý rozhovor z roku 1976, ve kterém kapela představila hudební video pro jejich debutový singl „Anarchy In The UK“. Během živé show moderátor programu povzbudil zpěváky k neslušným výrokům. A díky těmto památným slovům v televizi se Sex Pistols proslavily po celé zemi.

O 44 let později byl tento nepříliš slavný rozhovor zachycen na dvou nejoblíbenějších modelech Dr. Martens. V limitované kolekci jsou klasické Oxford 1401 pokryté potiskem z novin popisujících televizní incident. Na modelu 1460 jsou zvýrazněné slogany jako „Sex Pistols“, „Anarchie“ a „Good save the Quenn“.

Přečtěte si další článek