Čtení na 2 min 21 Bře 2019

LETNÍ ODKAZ PRO ŽENY – SWEET & SALTY, NOVÁ KOLEKCE ZNAČKY ANSWEAR

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Slunce, vítr, moře a vy … Nechte se vtáhnout do této romantické představy s novou kolekcí značky ANSWEAR – SWEET & SALTY. A zároveň se podívejte na letní trendy.

Ačkoli máme teprve začátek jara, mnohé už jistě sníte o dovolené, letním vánku, vůni moře, slunci a sladkém nicnedělání. Jako odpověď na tyto touhy k vám přichází nová kolekce od ANSWER – SWEET & SALTY, která vám pomůže alespoň pomyslně se přestěhovat do přímořského letoviska. Představíme vám trend dívčího stylu a vy si k tomu zkuste procítit atmosféru Provensálska.

Jaká je kolekce SWEET & SALTY?

Kolekce kombinuje romantismus s dívčím stylem, právě díky vhodnému materiálu a designu. Anglická krajková výšivka se prolíná s jemnými módními námořními pruhy. Nadcházející léto slibuje svěží a světlé barvy v paletě přímořské oblohy. Mezi novými kousky značky ANSWEAR najdete především modrou a bílou ve všech odstínech a zároveň silné akcenty červené, černé a žluté. V kolekci převládají přírodní tkaniny, jako bavlna a viskóza, které vám zpříjemní teplé letní dny.

SWEET & SALTY je především jednoduchá neformální móda s nádechem ženskosti. Lehké košilové šaty, tuniky, pohodlné chinos kalhoty nebo krátké pouzdrové sukně výrazně zdůrazňující siluetu. Zmíněná kolekce se samozřejmě neobejde bez džínových modelů ve všech nositelných trendy podobách – šortky, sukně, saka i bundy jsou univerzální a dodávají každé dámě mladistvý půvab i svěží look.

Podívejte se na celou kolekci >>>

 

Přečtěte si další článek