Čtení na 2 min 18 Bře 2019

Meet you there – nová kolekce Reebok spojuje ženy z celé Evropy

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Nová kolekce Reebok, je nejen pozvánkou na hodiny fitness, ale také spojuje svět módy a sportu. Podívej se, co v ní můžeš najít!

Meet you there je určena silným ženám, které se nebojí žít svým vlastním stylem. Reebok představuje osobnosti vyjímečných žen z Londýna, Berlína a Paříže a zároveň zve všechny ke změně stylu, které nám diktuje samo srdce a mění zajeté stereotypy.

Jourdan Dunn, ikona módy a úspěchu, která má stálou pozici v oblasti kultury a street fashion, se dokonale našla v této kolekci. Jourdan proslula propagováním ženské nezávislosti, kreativního vyjadřování a prosazováním vlastního názoru. Neustále se snaží inspirovat ženy, aby následovaly její kroky.

„Je to obrovská radost pracovat s takovou značkou jakou je Reebok, která již dlouhá léta podporuje ženy“ říká Jourdan. „Nová kampaň spojuje svět módy a fitness, nezávislost s originalitou. To vše pro mě hodně znamená. Kampaň si klade za cíl namotivovat ženy do odvážného spojování a kombinování různých kousků oděvu, stvoření vlastního stylu a neustálého objevování vlastního já. Jsem si jistá, že realizace cílů začíná od tréninků a ovlivňuje každou oblast mého života. Musíme věřit v sebe a vytvářet kolem sebe atmosféru, která nám dovolí sáhnout po nemožném. “

Meet you there navrhovala Morgen Kohn. „Kolekce je inspirovaná tradicemi Reebok, ale přesto je zcela moderní. Okouzlí vás v práci i na tréninku čili všude, kde se sport setkává se stylem “ prozrazuje designérka. Kampaň Reebok plná odvážných, grafických potisků je originální a univerzální zároveň. Najdeme v ní poctivě vybraný sortiment triček na ramínka, sportovních podprsenek, mikin s kapucí, kalhot, leggins, kraťasů a jiných kousků oděvů – jedním slovem vše, co je třeba ve sportu a v každodenním životě. Výrazné logo, zářivé barvy, odvážné potisky a novodobé střihy dávají ženám možnost spojovat a kombinovat jednotlivé kousky kolekce, díky čemuž jsou schopny vytvořit look, do kterého se zamilují ve svém vlastním stylu. Neboť tvůj styl patří tobě!

Vyhraj sportovní oblečení od značky Reebok  #SportIsTheAnswear  >>>>

 

Přečtěte si další článek