Čtení na 2 min 11 Říj 2018

LEVI’S A JUSTIN TIMBERLAKE SPOJILI SILY!

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Co vznikne ze spolupráce kultovní značky a populárního zpěváka? Samozřejmě, jedinečná kolekce. Podívejte se, jak nás Levi’s a Justin Timberlake překvapili!

Spolupráce umělců, celebrit a herců s oděvními značkami se stává stále populárnější. Tentokrát se jako hvězda kampaně a také jako návrhář představil – Justin Timberlake. To, jak umí Justin pobláznit svým zpěvem fanynky, všichni víme. Ale jaký je jako módní návrhář? Můžete se o tom přesvědčit v nejnovější kolekci Levi’s, kterou tento americký zpěvák navrhl. Fresh Leaves je kolekce pánského oblečení pro podzim 2018.

Nová kolekce: Levi’s x Justin Timberlake

V nejnovější módní kolekci Levi ‚s najdete 20 prvků, které jsou projevem klasiky. Značka se zaměřila na ikonické produkty a spojila je s charakteristickým stylem a vystupováním zpěváka. V kolekci se objevuje plátno, maskáče, flanel a džíny kombinované právě s moderními a streetwear prvky. Fresh Leaves se vyznačuje nejvyšší kvalitou a pečlivým provedením. Kromě toho zahrnuje bundy s army designem, mikiny s kapucí, pilotní bundy a kožené košile. Oversize, moderní a objemná– to jsou hlavní rysy nové kolekce, kterou jsme již mohli obdivovat během koncertu Justina Timberlake v Amsterdamu.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek