Čtení na 2 min 08 Říj 2018

DENIM V NOVÉ VERZI. PODÍVEJTE SE, JAK NAKOMBINOVAT ŠIROKÉ DŽÍNOVÉ KALHOTY!

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Rádi experimentujete s módou, ale máte pocit, že vám momentálně chybí nápad pro vaše nové stylingy? Můžete se sami přesvědčit, že klasika a minimalismus nemusí být vůbec nudný ani jednotvárný. Nechte se inspirovat, jak vytvořit univerzální outfity s pomocí denimu.

Pokud nejste závislí na nejnovějších trendech a váš zájem o módní dění není středem vesmíru, neznamená to, že své fantazii dáte stopku. I s několika základními kousky si vytvoříte zajímavé variace, ve kterých budete dobře vypadat. Předpokládáme, že jste majitelkou džínů. My vám ale ukážeme, co všechno si můžete dovolit se stylovými zvonáčemi.

Zvonové džíny jsou velmi široké kalhoty s vyšším pasem. A přestože jsou hvězdou této sezóny, nic vám nebrání, vzít si je na sebe, kdykoli se vám zachce. Zdůrazňují pas, čímž prodlužují vaši postavu, ale pouze za předpokladu, že si k nim obujete vysoké podpatky. Navíc jsou pohodlné a neformální, takže si je oblíbí dámy, které nemají rády vypasované oblečení příliš obepínající tělo.

ANSWEAR/ ANSWEAR / ANSWEAR / NOISY MAY / MANGO

Základní výbava

Jde o základní dvojici, džíny + bílé tričko. Široké džíny se vyznačují střihem, který přitahuje pozornost, takže je můžete snadno kombinovat s běžnými kousky. Vše, co potřebujete, je kožený pásek a slaměný klobouk, aby celý look vypadal dobře.

Klasický a minimalistický styl

Který kousek nejčastěji kombinujete s džínami? Samozřejmě košili! Ale my vám představíme stylovou alternativu: cardigan. Styling ze širokých džínů a volně zapnutého svetru. Pro impozantní vzhled nepotřebujete množství doplňků, potisků nebo kontrastních barev. Minimalismu v této zajímavé formě se proto nemusíte vůbec bránit.

Tvořivý a hravý styl

Pokud máte ve své skříni oversize věci a nebojíte se crazy looku, hoďte na sebe volně tvarovanou tuniku nebo šaty. Denimové zvonáče se širokým topem mohou mírně narušit proporce figury, proto jsou povinné podpatky. Velké brýle se žlutými rámečky jsou poctou 70-tých let, kdy byly wide leg a tuniky horkým hitem.

Ženské a elegantní

I se širokými džínami si můžete dovolit být ženou na podzimní scéně. Tentokrát k nim zvolte krátký kabátek se zajímavou texturou. Kožený pásek krásně zdůrazní váš pas a vytvoří tak celkovou proporční harmonii.

Přečtěte si další článek