Čtení na 4 min 08 Dub 2022

Manifest Your Dreams! Stateční snílci se hlásí o slovo!

Autor: Markéta
Čtení na 4 minuty

Nebojte se nahlas snít – o velkých věcech i o těch docela triviálních; vážných, ambiciózních, prozaických… Myslete dopředu do blízké i vzdálené budoucnosti, plánujte a pak se krok za krokem přibližujte k vytouženému cíli. Splňte si své sny – to je to, k čemu vás answear.LAB vyzývá a vytváří kolekci pro odvážné snílky – Manifest Your Dreams!

Jaro – symbolický začátek, ať je i pro vás časem, kdy jste připraveni plnit si své hluboce skryté sny, realizovat své plány a nakonec nahlas mluvit o svých potřebách. Ta chvíle právě nastala! Okamžik, kdy začnete plnit své sny a projevovat svá přání. Pokud je to samozřejme to, co chcete. Lepší doba už nepřijde, tak se směle postavte budoucnosti a vezměte věci do svých rukou. Nebojte se! Všechno půjde tak, jak si představujete.

Odvážit se snít

Co chcete? Čeho chcete dosáhnout? O čem už dlouho sníte? Odpovězte si na tyto otázky a pak to udělejte! Nikdy nebude lepší příležitost konečně dokončit řidičský průkaz nebo se naučit korejsky. Výlet na druhou polokouli? Posaďte se před svůj notebook, zvolte si cíl, zkontrolujte ceny letenek – pak se vydejte nad Indický oceán nebo vyšplhejte za pár měsíců na nejvyšší vrchol Austrálie. Protože sny mohou být malé i velké, velmi ambiciózní, cesta k nim bude dlouhá a klikatá, stejně tak obyčejná, která od vás bude vyžadovat jen málo obětí. Které z nich se rozhodnete implementovat? Co vám udělá největší radost a uspokojení? Tady vše záleží na vás! Pro někoho to bude povýšení nebo uběhnutí maratonu, jiného potěší pár bot, po kterých už dlouho touží, nebo první domácí dort. Při realizaci svých tužeb naslouchejte svému vlastnímu srdci a intuici, aniž by vás lidé odsuzovali a kritizovali. Jsou to vaše sny a jen vy máte právo je snít! 

Jak se stát životodárcem a splnit si své sny?

Od snu k jeho splnění vás dělí jen pár kroků. Nebo taky třeba tucet. V každém případě je třeba udělat první. Kde začít?

  • Vizualizujte si své sny
    Snadno se mluví, hůře se to dělá. Chcete si postavit dům svých snů? Kde bude stát a jak bude vypadat? Kde získáte potřebné materiály? Na závěr, kolik vás to celé bude stát a kde seženete potřebné finance? Toto jsou jen vzorové otázky, které vám pomohou uskutečnit a co nejúplněji odhadnout, o co usilujete.
  • Věřit v sebe sama
    Jak můžete uskutečnit své sny, když předpokládáte, že jste slabí a že selžete? Tím, že se vzdáte a nebudete věřit ve své vlastní schopnosti, jednou provždy zničíte svou vizi štěstí. Své sebevědomí můžete posílit různými způsoby: cvičením jógy, začleněním afirmací do každodenního života, chozením na terapie nebo čtením životopisů inspirativních osobností. Probuďte ducha hrdinky, protože to vy jste!
  • Udělejte si plán, jak uskutečnit svůj sen
    Dotekem kouzelného proutku se sny nesplní. Už víte, čeho chcete dosáhnout, a máte pocit, že to dokážete. Je čas vytvořit akční plán a pomalu realizovat jeho fáze, abyste se přiblížila k cíli. Váš seznam by měl být podrobný a konkrétní, včetně všech nuancí, s přihlédnutím k nouzovým řešením a psaný na konkrétní časové období.
  • Jdeme na to!
    Již máte vše, co potřebujete k uskutečnění svých snů. Nezbývá vám nic jiného než pomalu a přesně plnit své cíle.

Manifest Your Dreams!

A answear.LAB vás povzbudí při plnění vašich snů. Manifest Your Dreams je kolekce pro vědomé, silné ženy, které se nebojí snít, mají otevřenou mysl pro své potřeby a očekávání. Mluví otevřeně a svobodně o svých touhách. Jsou neustále v pohybu, protože hledají sny a snaží se je uskutečnit…

 

Kolekce Manifest Your Dreams vám umožní uvědomit si, co jste pravděpodobně podvědomě dlouho cítili, ale neměli odvahu si to přiznat. Nebojte se snít a sáhnout si po tom, co chcete. Je to váš život, tak udělejte vše pro to, aby byl takový, jaký chcete: sněte, hýčkejte se a buďte šťastní.

 

Přečtěte si další článek