Čtení na 3 min 21 Kvě 2021

Módní kousky pro naše ratolesti

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Pokud stále hledáte překvapení, kterým byste své dítě obdarovali ke Dni dětí, podívejte se na některé módní inspirace, které jsme pro tuto příležitost připravili. Módní a atraktivní designy se budou líbit všem, včetně těch nejmenších.

Ve světě oblíbených hrdinů

Má vaše dítě své vlastní oblíbené pohádkové hrdiny? Mickey Mouse, Snoppy, parta z Looney Tunes, animované postavičky nebo ikonické hvězdy od Disneyho? Existuje mnoho bláznivých animovaných postaviček, které propojují celé generace. Mikina s kresleným potiskem hrdiny nebo drobný doplněk, jako je čepice či ozdoby na boty, můžou být tou správnou zábavou pro každého malého fanouška.

MOA CONCEPT / GAP / VANS

CONVERSE / DESIGUAL / MANGO

Módně a pohodlně

Pokud je vaše dítě aktivní, miluje pohyb a většinu volného času tráví venku, překvapte ho a vyberte mu pohodlnou teplákovou soupravu ve sportovním stylu. Malé dobrodruhy také potěší kalhoty se spoustou praktických kapes nebo pohodlné běžecké kalhoty, měkké mikiny, trička a tenisky, ve kterých mohou dobývat svět, aniž by je to omezovalo v pohybu. Nebo uvažujete o tom, že byste svým nejmenším ke Dni dětí darovali jejich první pár profesionálních sportovních bot? Každý okamžik je vhodný k probuzení vášně vašeho dítěte a k tomu, abyste mu ukázali nové zážitky a možnosti.

ADIDAS PERFORMANCE / TOMMY HILFIGER / GUESS

ADIDAS PERFORMANCE / GUESS / MANGO

Létu naproti

Do prázdnin zbývá už jen měsíc! V rámci příprav na letní dny vyberte svým nejmenším oblečení podle toho, kde budou trávit bezstarostné chvíle. Budou potřebovat několik pomůcek, jako jsou sluneční brýle a pokrývky hlavy od módních klobouků až po klasické baseballové čepice, které je ochrání před slunečními paprsky. Na delší i kratší cesty si připravte barevný batoh nebo praktickou tašku. Pro pobyty u vody přidejte do své koupací soupravy několik dětských plavek, pohodlné žabky a sandály, ručníky, plážové košíky a plavecké brýle. V neposlední řadě se v teplých letních dnech postarejte o každodenní styling svého dítěte. Lehké šaty, splývavé šortky a trička s křiklavými potisky budou ideální volbou, pokud se zaměříte na přírodní, vzdušné materiály.

MAYORAL / MAYORAL / MANGO

PEPE JEANS / BIRKENSTOCK / MANGO

Design od světových značek

Zajímá se vaše dítě o módu? Špičkoví návrháři nezapomínají ani na ty nejmenší a jejich návrhy potěší kvalitou, skvělým designem a inovativním přístupem k trendům. Ti nejmenší, ale i ti větší mají z čeho vybírat! Značkové minimalistické mikiny a trička doplněné džínami nebo módními rozšířenými zvonovými kalhoty mohou být skvělým každodenním doplňkem. Vyplatí se také zvolit oblečení ve výrazných neonových barvách s květinovým potiskem nebo tie-dye motivy, abyste povzbudili malé děti k prvním módním experimentům. Nezapomeňte na boty nebo doplňky: kabelky, sportovní sandály, futuristické tenisky a ozdoby na hlavu dotvoří vzhled a budou skvělým dárkem.

MANGO / GUESS / POLO RALPH LAUREN

GUESS / GUESS / MANGO

Přečtěte si další článek