Čtení na 3 min 04 Čvn 2021

Každý z nás je jedinečný! Máme pro vás kolekce, díky kterým budete hrdí na to, kým jste.

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Kolik lidí, tolik důvodů být sám sebou

V červnu, který je známý jako měsíc hrdosti, tolerance a oslavy rozmanitosti, vás chceme spolu s dalšími značkami povzbudit k větší otevřenosti. Černobílý svět existuje jen ve starých filmech – ale skutečnost je mnohem pestřejší a její odstíny se nedají spočítat. Stejně tak formy lásky, kterou jako základní, krásnou a univerzální hodnotu nelze popírat, kategorizovat ani omezovat. Milujte a žijte podle svých vlastních pravidel, aniž byste podléhali tlaku okolí. Tento měsíc vás ve vašich volbách a rozhodnutích podporuje i svět módy. Špičkové značky vytvářejí kolekce, které jsou vyjádřením svobody, nezávislosti a různých forem lásky.

Noste s hrdostí – kolekce Calvin Klein Jeans

Kolekce Calvin Klein Jeans Pride – zahrnuje klasické střihy, organické látky a duhové odstíny, které přinášejí radost, pozitivní energii a naději. Mikiny a trička z organické bavlny, plavky a džínové prvky vám umožní odhalit lásku, která ve vás dřímá.

Vyjádřete se se značkou Vans

Kolekce Vans Rainbow byla vytvořena s ohledem na kreativní sebevyjádření. Různé modely jsou navrženy tak, aby podporovaly rovnější, otevřenější a inkluzivnější společnost, kde je místo pro každého. Určitě vás potěší klasické modely Vans, jako jsou Classic Slip-On, UltraRange nebo Sk8-Mid s duhovým šachovnicovým vzorem. K dispozici jsou také aplikace pro patchwork a několik efektních potisků v duhových odstínech.

Objevte znovu sami sebe s Converse

Máte právo být tím, kým chcete a jít svou vlastní cestou. Kolekce Converse inspirovaná příběhy lidí, kteří objevují a přijímají sami sebe, oslavuje vaše životní volby a podporuje vás na cestě k sebepřijetí. Téma cestování je v aktuální kolekci stále výrazné. Duhové cesty protkané grafikou inspirovanou přírodou symbolizují cestu k sobě samému, ale i životem, kde v cíli najdete radost a hrdost na to, kým jste.

Identifikujte se, jak chcete – kolekce Levi’s

Speciálně vytvořená kolekce Levi’s je v souladu se sloganem „All pronouns. All Love“ a vypráví příběh o rozmanitosti, hrdosti a vzájemné podpoře. Oděvy a doplňky zdobí rozmazaný duhový motiv a mnoho prolínajících se odstínů odkazuje na rozmanitou a bohatou povahu člověka.

Přečtěte si další článek