Čtení na 3 min 05 Čvn 2018

NEJLEPŠÍ TENISKY LÉTA

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Víme, že jsou trendem již několik sezón a nosí se celý rok. Ale právě ty letní tenisky mají být ohromující a originální! Nejžhavější letní vychytávky jsou toho živým důkazem. Tak do toho, udělejte revizi svého botníku a vyberte si ty pravé.

Je tu někdo, kdo nemá rád tenisky? Protože sportovní obuv si našla cestu k srdci miliónů žen a dnes je nosíme nejen do tělocvičny, posilovny, či na běh, ale s naprostou přirozeností a radostí je používáme na vytváření každodenního stylingu. A není se čemu divit. Komfort a pohodlnost ve spojení s nápaditým designem je prioritou, a proto tenisky stejně tak jako lodičky nebo baleríny mohou být uměleckým skvostem. Vše, co musíte udělat abyste se staly majitelkou takového módního pokladu je podívat se na naše žhavé trendy a špičkové modely, které na vás už netrpělivě čekají. Ale pozor, připravte se na pořádnou dávku bláznivé inspirace.

Láska k pastelovým barvám

Letní dny si doslova žádají odhodit těžké a tmavé boty a obout si něco vzdušného a lehkého. Módní designéři pochopili tuto myšlenku a připravili se na nás s velmi rafinovanými pop-up sneakers v lahodných pastelových barvách. Odstíny modré, lososové či krémové v kombinaci například s květinovým kimonem anebo letními šaty vypadají velmi žensky.

REEBOK / FILA / PUMA / NEW BALANCE

Růžová je nová černá

Pokud budeme hovořit o pastelových barvách, tak jasně růžová barva na teniskách přebíjí klasickou bílou – ačkoliv je to barva nejčastěji vybíraná pro módní tenisky. A jakmile zvolíme materiál jako je satén či semiš, v růžové edici vypadá fantasticky!

FILA / TOMMY HILFIGER / PUMA / TOMMY HILFIGER

Zoom bude na podrážku

Vaši pozornost stoprocentně zaujmou pastelové tenisky, které jsou na dostatečně vyvýšené platformě. Skvělý trik, kterým si drobné anebo malé ženy mohou přidat až několik centimetrů. Okolí rozhodně upoutáte, když si obujete crazy metalické, třpytivé anebo hodně barevné platformy.

PUMA / TOMMY JEANS / PUMA / TOMMY HILFIGER

Čím extravagantnější, tím lepší

Pamatujete si ještě trendy z 80. a 90. let, zvláště ty obrovské masivní tenisky? Díky Demna Gvasalia, ředitelce módního domu Balenciaga, i přes nepěkný vzhled dostaly tyto boty milost. Tlusté podrážky, kontrastní barevné kombinace a přehnané tvary – sportovní obuv, která si i přes nezpochybnitelné ošklivosti, podmanila srdce módních blogerů a influencerů. A co Vy? Odvážíte se je nosit a objeví se tyto módní hity i u vás?

Nechte se inspirovat, zobrazit víc >>>

Přečtěte si další článek